Fotbal intern

Reacția FRF după ce FANATIK a dezvăluit clauza ruşinoasă din contractul lui Toni Conceicao: „Treaba lui ce a semnat”

23.11.2018 | 17:39
Reactia FRF dupa ce FANATIK a dezvaluit clauza rusinoasa din contractul lui Toni Conceicao Treaba lui ce a semnat

„Eu nu pot comenta această clauză, dacă el a acceptat-o e problema lui!” Aceasta este prima reacție venită din partea unui oficial FRF, după ce FANATIK.RO a dezvăluit că antrenorul lui CFR Cluj, Toni Conceicao, are o clauză în contract prin care trebuie să discute cu Consiliul de Administrație în privința echipei de start, atât în meciurile oficiale cât și în cele amicale.

Dan Apolzan, președintele Școlii Federale de Antrenori de la FRF, a fost destul de evaziv: „S-a făcut o separare și eu răspund doar de partea tehnică, de un an și ceva. Eu nu comentez că nu cunosc. Nu știu ce e în clauze, ce e scris pe acolo. Vorbiți cu Adrian Ilie, cel care a fost director la centrul de formare și perfecționare a antrenorilor. A fost director acolo. Eu sunt directorul școlii, dar sunt doar pe probleme tehnice. Nu îl găsești azi la muncă, îl găsești luni.”

Reacția FRF, după ce FANATIK.RO a dezvăluit clauzele din contractul lui Toni Conceicao
Ce a spus Dan Apolzan, după ce FANATIK.RO a dezvăluit clauzele din contractul lui Toni Conceicao

Reacția oficialului FRF cu privire la clauza din contractul lui Toni Conceicao cu CFR

Președintele Școlii Federale de Antrenori a oferit totuși pentru FANATIK.RO o reacție. „Dacă el a acceptat-o e problema lui!”, ne-a răspuns, în cele din urmă, Dan Apolzan. Și Toni Conceicao a oferit o primă reacție după dezvăluirile de pe site-ul nostru. Tehnicianul portughez a cerut mai mult respect și susține că are mâna liberă în alegerea jucătorilor: „Eu iau toate deciziile pe plan sportiv. Puteți vorbi cu jucătorii, e o atmosferă foarte bună aici. E a treia oară când vin la CFR. Primul contract pe care l-am semnat mereu a fost unul verbal. Eu sunt om de cuvânt și am respect pentru toată lumea.”

Reacția FRF, după ce FANATIK.RO a dezvăluit clauzele din contractul lui Toni Conceicao

Mircea Rednic, actualul antrenor al lui Dinamo și cel care a fost la CFR Cluj pentru doar patru meciuri la începutul sezonului 2013/2014 a spus că nu a mai auzit de o astfel de clauză în contract:„Nu înțeleg. Nu am auzit niciodată de o astfel de clauză. Nu știu cum a putut să accepte. Bine, în situația în care era el, cred că s-a bucurat că vine. E un antrenor bun.” „Puriul” și-a adus aminte amuzat de conflictul pe care l-a avut cu conducerea: „Eu la CFR m-am atins de o legendă și imediat au sărit pe jucători cu hârtii să semneze că nu mai vor să lucreze cu mine”, a mai spus Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei cu Gaz Metan.