Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacție incredibilă a lui Racovițan în tribună la golul de 2-0 cu Kosovo. Exclusiv

Andrei Vochin a vorbit despre reacția incredibilă pe care a avut-o Bogdan Racovițan în tribună la golul României de 2-0 împotriva celor de la Kosovo.
16.09.2023 | 16:22
Reactie incredibila a lui Racovitan in tribuna la golul de 20 cu Kosovo Exclusiv
Andrei Vochin a vorbit despre reacția incredibilă pe care a avut-o Racovițan în tribună la golul României de 2-0 împotriva celor de la Kosovo.
ADVERTISEMENT

La meciul României cu Kosovo, scor 2-0, din lotul României făcea parte și fundașul polonezilor de la Rakow. În timpul duelului Andrei Vochin a surprins un lucru important. Este vorba despre reacția incredibilă pe care a avut-o Racovițan în tribună la golul de 2-0 al echipei naționale.

Reacție incredibilă a lui Racovițan în tribună la golul de 2-0 cu Kosovo

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin a vorbit despre reacția incredibilă pe care a avut-o Bogdan Racovițan în tribună la golul României de 2-0 împotriva celor de la Kosovo. Fundașul central al polonezilor de la Rakow a izbucnit în lacrimi de bucurie după execuția lui Mihăilă.

ADVERTISEMENT

“Racovițan a fost pentru al doilea meci consecutiv în tribună. Când România a dat golul de 2-0, Racovițan a izbucnit în plâns de bucurie. În contextul în care nu sunt mulți fotbaliști care fac acest lucru. Pentru mine a fost un mare lucru ceea ce am văzut.”, a declarat Andrei Vochin.

Cazul România – Kosovo se judecă la UEFA

“Avem 6 capete de acuzare după ce s-a întâmplat acolo. S-a deschis o procedură disciplinară. Mesaje provocatoare, sunt multe dintre ele. Adi Stângaciu intră la luptă acum, meciul s-a continuat dar continuă. Poți să iei două etape de suspendare cu o parte din stadion fără spectatori așa cum am avut la meciul cu Israel.

ADVERTISEMENT

Din aceeași cauză am avut cu Israel două sectoare neocupate, pentru că la meciul cu Israel se putea face sold-out, dacă nu era decizia cu 2000 de locuri libere lăsate ca sancțiuni. Deci pot fi un meci, două meciuri parțial sau închis total stadionul, iar echipa națională nu a terminat această campanie, nici pe departe”, a spus Andrei Vochin.

Unde a plecat Burleanu la meciul România – Kosovo 2-0 după întrerupere

Andrei Vochin a mărturisit, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, faptul că în momentul în care au început incidentele președintele FRF, Răzvan Burleanu, a mers în camera de comandă și nu a mai plecat de acolo până la finalul partidei România – Kosovo 2-0.

ADVERTISEMENT

”E mult spus încântat sau fericit. Lucrurile astea le vom regăsi în momentul în care echipa se va califica, pentru că drumul în continuare este lung. Am văzut cu câte obstacole e presărat. Evident, adversarii sunt obstacolele noastre, jocul nostru reprezintă la un moment dat un obstacol.

La meciul acesta, al doilea, e clar că pericolul de a pierde 0-3 a fost mare la un moment dat. Inexplicabil din punctul meu de vedere ceea ce s-a întâmplat, adică atâta lipsă de responsabilitate, să nu pricepi care pot fi repercursiunile cu astfel de gesturi. Eu nu sunt sigur că e vârful iceberg-ului văzând continuitatea evenimentelor.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că poziția pe care Răzvan Burleanu o are la UEFA contează. Inclusiv acum, punctual, momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat a coborât în camera de comandă, a urmărit meciul până la final de acolo”, a mai spus Vochin.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dezvăluiri din culisele meciului României - Kosovo

ADVERTISEMENT