Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Incredibil! Unde a plecat Burleanu când s-a reluat meciul România – Kosovo 2-0

Andrei Vochin a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Răzvan Burleanu a plecat de la tribuna oficială după incidentele de la România - Kosovo 2-0 și a văzut meciul din altă parte.
15.09.2023 | 11:24
Incredibil Unde a plecat Burleanu cand sa reluat meciul Romania  Kosovo 20
Andrei Vochin a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Răzvan Burleanu a plecat de la tribuna oficială după incidentele de la România - Kosovo 2-0 și a văzut meciul din altă parte. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultrașii de la facțiunea ”Uniți sub tricolor” au afișat un banner pe care era scris ”Kosovo este Serbia”, iar arbitrul francez Willy Delajod a decis să trimită echipele la vestiare și a existat pericolul ca ”tricolorii” să piardă jocul la masa verde.

De unde a văzut Burleanu meciul România – Kosovo 2-0 după întrerupere

În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Andrei Vochin a mărturisit faptul că în momentul în care au început incidentele președintele FRF, Răzvan Burleanu, a mers în camera de comandă și nu a mai plecat de acolo până la finalul partidei România – Kosovo 2-0.

ADVERTISEMENT

”E mult spus încântat sau fericit. Lucrurile astea le vom regăsi în momentul în care echipa se va califica, pentru că drumul în continuare este lung. Am văzut cu câte obstacole e presărat. Evident, adversarii sunt obstacolele noastre, jocul nostru reprezintă la un moment dat un obstacol.

La meciul acesta, al doilea, e clar că pericolul de a pierde 0-3 a fost mare la un moment dat. Inexplicabil din punctul meu de vedere ceea ce s-a întâmplat, adică atâta lipsă de responsabilitate, să nu pricepi care pot fi repercursiunile cu astfel de gesturi. Eu nu sunt sigur că e vârful iceberg-ului văzând continuitatea evenimentelor.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că poziția pe care Răzvan Burleanu o are la UEFA contează. Inclusiv acum, punctual, momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat a coborât în camera de comandă, a urmărit meciul până la final de acolo”, a declarat Vochin.

Intervenții decisive ale conducerii FRF

”Este prima dată de când sunt la Federație când urmărește meciul împreună cu secretarii generali de acolo. Nu s-a mai întors în tribună după întrerupere. A urmărit meciul din camera de comandă împreună cu toți cei care puteau face ceva și au și făcut ca să oprească toate lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, Radu Vișan și Gabi Bodescu nu s-au mai întors. Camera de comandă este o zonă de monitorizare, o zonă de unde camerele amplasate pe stadion urmăresc tot ce se întâmplă, zona în care dirigenții organizatorului stau acolo, adică șeful Jandarmerie, șeful stewarzilor, toți cei care sunt responsabili pentru buna desfășurare și pentru încheierea unui meci în condiții de securitate.

Au fost niște intervenții care au dus până la urmă la terminarea meciului. Și aici, cunoscându-l pe șeful stewarzilor, și intervenția lui a fost decisivă într-o anumită formă. Parctic, cu toții, sunt oamenii care au salvat un rezultat. Burleanu a venit după 15 minute de la final, ne-am felicitat și noi pentru rezultat”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

De unde a văzut Burleanu meciul România - Kosovo 2-0

ADVERTISEMENT