Simona Halep

Reacțiile presei internaționale după victoria Simonei Halep cu Jennifer Brady: „Ocupanta locului doi WTA a fost sublimă astăzi”

21.02.2020 | 20:44
Reacțiile presei internaționale după victoria Simonei Halep cu Jennifer Brady: „Ocupanta locului doi WTA a fost sublimă astăzi”
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Dubai, după o victorie lejeră în fața lui Jennifer Brady, 2-0 (6-2, 6-0). Reacțiile presei internaționale nu au încetat să apară, iar românca a fost lăudată pentru partida bună pe care a făcut-o.

Presa internațională o laudă pe Simona Halep după victoria cu Jennifer Brady

Simona Halep a trecut într-o manieră de mare campioană în fața lui Jennifer Brady, iar presa internațională a fost încântată de prestația româncei.

WTA Tennis a scris la sfârșitul meciului: „Simona Halep a pus capăt cursei lui Jennifer Brady. Ocupanta locului 2 WTA a fost sublimă astăzi, câștigând mai bine de trei sferturi din punctele pe primul serviciu și oferindu-i adversarei doar două șanse de break, pe care le-a salvat fără emoții”.

ADVERTISEMENT

Bola Amarela, cotidianul portughez de tenis, a schițat în câteva rânduri victoria româncei în fața lui Jennifer Brady: „Simona Halep a răpus-o pe Brady fără milă! Într-o întâlnire foarte liniștită pentru jucătoarea din România, nu a fost deloc surprinzător că Simona a condus de la început până la final. În setul secund, Simona a fost magistrală pe teren!”.

Francezii scriu despre lejeritatea victoriei Simonei Halep

Francezii de la Le Figaro au scris despre lejeritatea pe care Simona Halep a avut-o în victoria cu Jennifer Brady și au amintit că românca nu a mai câștigat niciun trofeu de la Wimbledon 2019:

ADVERTISEMENT

„Simona Halep se califică lejer în finala de la Dubai, prima din acest an pentru ea. Eliminată în semifinalele de la Australian Open, Halep va încerca să obțină primul trofeu al anului și al 20-lea al carierei. Ea nu a mai câștigat un turneu de la Wimbledon 2019”.

  • 2 este locul pe care Simona Halep îl ocupă în clasamentul WTA
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri