Fotbal international

Real Madrid a rămas fără un jucător de bază! Fotbalistul a suferit o accidentare și va lipsi 3 luni

26.12.2020 | 09:20
Real Madrid a ramas fara un jucator de baza Fotbalistul a suferit o accidentare si va lipsi 3 luni
Jucătorii lui Real Madrid. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Brazilianul Rodrygo a suferit o accidentare musculară la tendonul de la bicepsul femural al piciorului drept și va fi indisponibil timp de trei luni.

Este o lovitură grea pentru antrenorul francez al lui Real Madrid, care a rămas astfel fără unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei.

ADVERTISEMENT

Vârful Rodrygo a fost forțat să iasă de pe terenul de joc în minutul 35 al jocului disputat pe teren propriu contra Granadei. Fotbalistul a suferit o leziune musculară, care afectează tendonul de la bicepsul femural drept, potrivit unui raport medical publicat pe site-ul oficial al echipei madrilene.

Un nou jucător de la Real Madrid s-a accidentat

Ca de obicei, nu se precizează durata absenței de pe gazon a fotbalistului accidentat, însă jurnaliștii de la AS au aflat că el va fi indisponibil cel puțin trei luni de zile. Chiar și meciul din Liga Campionilor împotriva italienilor de la Atalanta va fi ratat de jucătorul lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Accidentarea vine în cel mai prost moment posibil pentru jucătorul echipei spaniole. Tânărul fotbalist al lui Real Madrid își câștigase un loc printre titularii lui Zinedine Zidane datorită prestațiilor sale foarte bune.

În acest moment, antrenorul din Franța va trebui să găsească un alt jucător pe care să-l folosească ca extremă dreapta, însă are destui fotbaliști la dispoziție: Eden Hazard, care a revenit după o accidentare, Asensio, fotbalist care i-a luat locul lui Rodrygo contra Granadei și a amintit de vremurile sale bune, dar și Vinicius și Lucas Vazquez. În ultima etapă din Spania, Real Madrid a învins-o pe Granada, cu 2-0.

ADVERTISEMENT

45 de milioane de euro valorează Rodrygo

Jucătorul de 19 ani a evoluat în 11 meciuri pentru Real Madrid în acest sezon în campionatul Spaniei, dar nu a înscris niciun gol. În Liga Campionilor fotbalistul a jucat în șase jocuri și a marcat o dată pentru echipa din Spania.

Rodygo este cotat pe site-urile de specialitate la 45 de milioane de euro. Jucătorul a venit la Real Madrid de la Santos în iulie 2019.

ADVERTISEMENT

Brazilianul are și trei meciuri pentru naționala țării sale pentru care a debutat pe 15 noiembrie anul trecut, într-un meci pierdut de Brazilia contra Argentinei. Real Madrid a avut o mulțime de jucători accidentați în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT