Fotbal international

Real Madrid, aproape de umilință în Liga Campionilor! Recordul negativ fentat de „galactici”

28.10.2020 | 00:19
Real Madrid aproape de umilinta in Liga Campionilor Recordul negativ fentat de galactici
ADVERTISEMENT

Real Madrid are un start dificil în UEFA Champions League. Învinsă în runda inaugurală de Șahtior Donețk, scor 2-3, campioana Spaniei a trecut pe lângă înfrângere și a scos in extremis o remiză cu Borussia Monchengladbach, scor 2-2.

Cea mai decorată echipă a acestei competiții, cu 13 Ligi ale Campionilor, Real Madrid n-a fost învinsă niciodată în primele două meciuri din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Pentru „galactici”, o eventuală înfrângere pe Borussia-Park ar fi fost a treia din acest sezon. În afara de eșecul cu Șahtior, madrilenii au pierdut și un meci de campionat, scor 0-1, cu Cadiz.

Real Madrid a început dezastruos Liga Campionilor

Victoria din El Clasico nu i-a purtat noroc lui Real Madrid. Campioana Spaniei a învins-o cu 3-1 pe FC Barcelona și a urcat pe locul 2 în LaLiga. „Galacticii” au acum 13 puncte, la fel ca ocupanta locului 3, Granada, și cu unul mai puțin decât liderul Real Sociedad.

ADVERTISEMENT

Clasamentul grupei B din Liga Campionilor arată cumplit pentru Real Madrid. După primele două etape, albii sunt pe ultimul loc, cu un punct. Lider este Șahtior, cu patru puncte, urmată de Gladbach cu două puncte, la fel ca Inter, dar cu un golaveraj superior.

Sezonul trecut, Real Madrid a ajuns până în optimile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde a pierdut dubla cu Manchester City, scor general 2-4.

ADVERTISEMENT

Deja vu pentru „galactici”

În faza grupelor, începutul lui Real Madrid din 2019 a fost identic cu cel din 2020. Atunci, albii au pierdut la scor de neprezentare primul meci cu PSG și au remizat în compania lui Club Brugge, scor 2-2.

Hazard a revenit pe teren în meciul cu Gladbach

Pentru Zidane, cea mai bună veste la meciul de la Gladbach a fost revenirea lui Eden Hazard. Belgianul a fost introdus pe teren în minutul 70, atunci când l-a schimbat pe Vinicius.

ADVERTISEMENT

A fost primul meci jucat în ultimele opt luni de fotbalistul care a costat-o 150 de milioane de euro pe Real Madrid.

ADVERTISEMENT