Sport

Real Madrid vrea un brazilian de doar 15 ani! „Galacticii” trebuie să plătească 50 de milioane de euro. Video

Real Madrid a pus ochii pe un fotbalist brazilian în vârstă de doar 15 ani, pentru care e dispusă să plătească suma de 50.000.000 de euro pentru a-l aduce pe „Santiago Bernabeu”.
27.01.2022 | 08:50
Real Madrid vrea un brazilian de doar 15 ani Galacticii trebuie sa plateasca 50 de milioane de euro Video
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Endrick Felipe Moreira de Sousa, puștiul lui Palmeiras, care a marcat goluri pentru naționalele U17 și U20 ale Braziliei.

Datorită golurilor sale pentru naționalele de tineret ale brazilienilor, cluburile mari din Europa au început să se intereseze de el, dar Real Madrid este cea mai insistentă dintre toate formațiile.

ADVERTISEMENT

Real Madrid vrea un brazilian de doar 15 ani

Endrick este fotbalistul de doar 15 ani pe care Real Madrid îl dorește, iar puștiul legitimat la Palmeiras are o clauză de reziliere de 17.000.000 de euro.

Totuși, pentru că regulamentul FIFA nu îi permite să vină în Europa până la vârsta de 18 ani, Real își dorește să îl cumpere și să îl lase să joace în prima ligă din Brazilia până când devine major, cum s-a întâmplat și cu Vinicius Jr. sau cu Rodrygo Goes.

ADVERTISEMENT

Așadar, chiar dacă Endrick are deja o clauză de reziliere, Real Madrid vrea să ofere o sumă fixă de 30.000.000 de euro, plus bonusuri, iar valoarea totală a transferului să fie de 50.000.000 de euro.

„Pentru Vinicius, Real Madrid a plătit 45 de milioane de euro celor de la Flamengo, în loc de 30, cât era stipulat în contract, iar atacantul a fost lăsat la Rio până a împlinit 18 ani.

ADVERTISEMENT

Fan al lui Cristiano Ronaldo, Endrick a primit un tricou al lui Real Madrid semnat de Vinicius, fotbalist cu care vorbește pe rețelele sociale”, notează jurnaliștii spanioli de la Marca.

Cine este puștiul Endrick

Endrick este un tânăr brazilian care evoluează la Palmeiras și un gol marcat de el din foarfecă, în afara careului, a făcut senzație pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Poziția lui de bază este atacant central, însă poate evolua și pe benzi, viteza fiind unul dintre punctele sale forte, precum și controlul mingii, dar și poziționarea bună din teren.

Endrick are deja un contract de sponsorizare de la Nike, celebra firmă de echipament sportiv din Statele Unite ale Americii și este văzut drept o mare speranță a fotbalului brazilian.

Un alt atuu important al lui Endrick este că poate șuta de la distanță, iar piciorul său de bază este stângul, dar poate șuta la fel de bine și cu piciorul drept.

  • 21 iulie 2006 este data de naștere a lui Endrick
ADVERTISEMENT