Sport

Real Madrid – FC Barcelona 0-4 în La Liga. Umilinţă totală pe “Bernabeu”! Catalanii şi-au făcut KO rivalii

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Real Madrid - FC Barcelona, celebrul El Clasico al fotbalului spaniol, care se joacă duminică,, 20 martie, de la ora 22:00, în etapa a 29-a din La Liga.
20.03.2022 | 23:50
Real Madrid  FC Barcelona 04 in La Liga Umilinta totala pe Bernabeu Catalanii siau facut KO rivalii
ADVERTISEMENT
20-03-2022
20:01

Real Madrid - Barcelona 0-4 (Aubameyang 29, 53, Araujo 38, F. Torres 47)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Clasamentul după Real Madrid – Barcelona 0-4

FINAL: Barcelona o umileşte pe Real Madrid, scor 4-0, după un meci în care jucătorii lui Carlo Ancelotti au fost de nerecunoscut.

Min. 74: Dembele ratează, la rândul lui, o ocazie uriaşă.

Min. 58: Aubameyang a fost la un pas să facă triplă, însă a ratat uluitor din câţiva metri.

Min. 53: GOOOL Barcelona! Aubameyang a marcat, însă tuşierul a semnalizat ofsaid. După ce a fost revăzută faza, golul a fost validat.

Min. 47: GOOOL Barcelona! Ferran Torres s-a revamşat pentru ratarea din urmă cu un minut şi îl învinge pe Courtois, cu un şut din careu.

Min. 46: Ferran Torres putea să ducă scorul la 3-0, dar a tras pe lângă poartă din poziţie singur cu portarul.

Min. 38: GOOOL Barcelona! Araujo dublează avantajul catalanilor cu o lovitură de cap, după un corner executat de Dembele.

Min. 35: Aubameyang a şutat din careu, însă Courtois a reuşit să respingă.

Min. 29: GOOOL Barcelona! Dembele l-a găsit perfect pe Aubameyang, care a deviat uşor mingea cu capul şi a deschis scorul.

Min. 12: Aubameyang a ratat cea mai mare ocazie din startul meciului, după ce a tras pe mijlocul porţii şi Courtois a respins. Mingea a ajuns la Dembele, care a tras din unghi, dar portarul Realului a fost din nou la post.

Min. 7: Vinicius a sprintat în bandă, a trecut de Araujo şi i-a pasat lui Valverde, însă mingea şutată de Valverde a fost respinsă de Ter Stegen.

Min. 5: Rodrygo a intrat în careu, dar mingea şutată a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 1: A început Real Madrid – Barcelona.

20-03-2022
18:16

Real Madrid – FC Barcelona, de la 22:00

  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Nacho – Casemiro, Modric, Kroos, Valverde – Vinicius, Rodrygo. Rezerve: Lunin, Diego Pineiro – Vallejo, Marcelo, Lucas Vazquez, Ceballos, Isco, Camavinga, Hazard, Asensio, Jovic, Mariano. Antrenor: Carlo Ancelotti.
  • Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Eric, Pique, Alba – Busquets, Pedri, De Jong – Dembele, Aubameyang, Ferran. Rezerve: Neto, Arnau Tenas – Dani Alves, Mingueza, Lenglet, Nico, Gavi, Riqui Puig, Adama, Memphis, Braithwaite, Luuk de Jong. Antrenor: Xavi Hernandez. 

Meciul Real Madrid – FC Barcelonna, celebrul El Clasico al fotbalului spaniol, are loc duminică, 20 martie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul etapei a 29-a din La Liga. Real Madrid este lider, cu 66 de puncte, iar catalanii ocupă locul 4, cu 51 de puncte. Aşadar este o distanţă abisală între cele două rivale, de 15 puncte.

Unde se joacă El Clasico Real Madrid – FC Barcelona

Întâlnirea celor două mari puteri din La Liga are loc duminică, 20 martie, de la ora 22:00, în templul echipei din capitala Spaniei, “Santiago Bernabeu”, şi de săptămâni bune nici un bilet nu mai este disponibil pentru acest eveniment. Prioritari vor fi suporterii “galacticilor” care au abonamente. Oricum, vor sosi şi câteva sute de fani ai Barcelonei, într-o mare de susţinători al Realului.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu mai sunr restricţii de intrare pe stadion a generat acest interes fantastic, pentru că este primul El Clasico după doi ani în care accesul va fi liber, inclusiv pentru persoanele care nu ar fi avut certificat COVID cu schema completă de vaccinare sau trecere prin boală în ultimele 180 de zile.

Cine transmite la TV partida Real Madrid – FC Barcelona

Acesta este unul dintre cele mai mari evenimente fotbalistice din fiecare sezon, cu un impact absolut uriaş la nivel mondial. Nu mai puţin de 140 de ţări de pe mapamond vor transmite în direct partida de pe “Santiago Bernabeu”, în România acest lucru făcându-l absolut toate cele trei posturi cu drept de difuzare a jocurilor din La Liga: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. Dar îl mai puteţi urmări ăi intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Madrid nu este nici pe departe caldă, doar 13 grade şi cer acoperit mai toată ziua, cu reale ameninţări de ploaie inclusiv seara, la ora mareului meci. Cel care va căuta să împartă dreptatea în El Clasico este arbitrul Juan Marinez Munuera.

Ce jucători lipsesc din El Clasico Real Madrid – FC Barcelona

Tocmai la ora celui mai important meci pe plan intern pentru toţi suporterii celor două echipe Real Madrid se vede lipsită de aportul celui mai important jucător al ei, golgeterul francez Kerim Benzema, accidentat în victoria din campionat de la Palma de Mallorca şi care încă acuză dureri la gambă.

ADVERTISEMENT

Şi Xavi Hernandez are probleme de lot la Barcelona, dar nu îi lipseşte un jucător de importanţa lui Benzema. Real este fără fundaşul stânga Mendy, Barca nu îl are pe cel dreapta, americanul Serge Dest, care va lipsi aproximativ trei săptămâni. Mai lipsesc Ansu Fati, Umtiti, Sergi Roberto.

Cote la pariuri pentru El Clasico Real Madrid – FC Barcelona

Pentru casele de pariuri acest meci este mult mai echilibrat decât distanţa din clasament. Real Madrid, logic, este favorită, la cotă de 2,35 – 2,40, dar fără Benzema va fi mult mai greu, probabil Asensio urmând a evolua lângă Vinicius. Victoria catalanilor are cotă 3,60 iar varianta înscriu ambele echipe a primit cota de 1,75. Şi numărul de goluei estimat este unul mare, pentru plaja 2-5 goluri cota fiind de 1,35.

ADVERTISEMENT