Sport

Cea mai nouă reclamă a lui Cristiano Ronaldo! Cu cine a semnat starul lui Manchester United. Video

Cristiano Ronaldo a anunţat oficial, pe rețelele de socializare, că a devenit ambasadorul brand-ului Talabat, care se ocupă cu comandarea și livrarea alimentelor.
10.03.2022 | 14:08
Cea mai noua reclama a lui Cristiano Ronaldo Cu cine a semnat starul lui Manchester United Video
Cristiano Ronaldo a devenit ambasador oficial al companiei de livrat mâncare „Talabat”. Sursa: Instagram/Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Vedeta lui Manchester United a încheiat un acord cu firma Talabat, una dintre cele mai mari companii online de comandat alimente din regiunea MENA (n.r. – acronim în limba engleză care se referă la Orientul Mijlociu și Africa de Nord).

Videoclipul colaborării dintre Cristiano Ronaldo și Talabat

Portughezul a făcut anunțul oficial pe conturile sale de Facebook și Instagram postând un clip video prin care să atragă publicul la utilizarea aplicației Talabat:

ADVERTISEMENT

„Marhaba! Încântat să anunț că acum sunt un ambasador oficial al mărcii @talabat, principala platformă de livrare a alimentelor din regiunea MENA! Comandă acum alimentele și mesele preferate din aplicația Talabat și asigură-te că urmărești videoclipul de lansare… M-am distrat foarte mult filmând asta!” a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.

Colaborarea lui Ronaldo cu Talabat vine în timp ce regiunea MENA se pregătește să găzduiască Cupa Mondială în Qatar, în luna noiembrie.

ADVERTISEMENT

„Știu că am încredere în experiența, intuiția și abilitățile mele pentru a mă asigura că aduc cea mai bună livrare pentru echipa mea, așa cum fac Talabat și curierii când livrează clienților în fiecare zi în toată regiunea MENA”, a spus Cristiano Ronaldo.

Ce a spus conducerea Talabat despre colaborarea cu Cristiano Ronaldo

Talabat a spus că acordul încheiat cu multiplul câștigător al Balonului de Aur va duce la o serie de campanii și activități pe teren în regiunea MENA, care include țări precum Kuweit, Arabia Saudită, Bahrain, Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Iordania, Egipt și Irak.

ADVERTISEMENT

Tomaso Rodriguez, directorul executiv al Talabat, s-a arătat încântat despre colaborarea semnată cu internaționalul portughez. El a zis: „Succesul lui Ronaldo este rezultatul pasiunii, preciziei, eficienței și fiabilității sale pe teren”.

Rodriguez a motivat apoi relevanța încheierii acestei colaborări: „Acest lucru este aliniat cu modul în care funcționăm ca marcă și cu motivul pentru care credem că oamenii din regiune au încredere în Talabat ca aplicație de zi cu zi, deoarece ne folosim în mod continuu tehnologia pentru a optimiza experiența tuturor”.

ADVERTISEMENT