Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Recordul cu care Adrian Mititelu a intrat definitiv în istoria fotbalului. „I-a bătut pe Bahmuțeanca și Prigoană”

Adrian Mititelu a intrat în istoria fotbalului după ce FCU Craiova a anunțat revenirea lui Nicolo Napoli la echipa din Bănie.
07.03.2024 | 09:20
Recordul cu care Adrian Mititelu a intrat definitiv in istoria fotbalului Ia batut pe Bahmuteanca si Prigoana
Reacții după revenirea lui Napoli la FCU Craiova. Adrian Mititelu a intrat în istoria fotbalului. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a oficializat revenirea lui Nicolo Napoli după demiterea lui Giovanni Costantino. Astfel, Adrian Mititelu a intrat în istoria fotbalului după ce antrenorul italian s-a întors pentru a 10-a oară în Bănie.

Recordul cu care Adrian Mititelu a intrat definitiv în istoria fotbalului. „I-a bătut pe Bahmuțeanca și Prigoană”

După vestea care l-a băgat pe Adrian Mititelu în istoria fotbalului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au apărut și primele reacții. Robert Niță s-a amuzat de împăcarea lui Napoli cu FCU Craiova și a adus aminte de un cuplu celebru din showbizul românesc.

ADVERTISEMENT

“Domnul Mititelu se căsătorește și divorțează mai repede decât Bahmuțeanca cu domnul Prigoană. Deranjează lucrurile astea. În lipsă de soluții l-a chemat pe (n.r. Nicolo Napoli).

Ne spunea acum două zile să nu se mai bage în seamă Napoli și că rămân prieteni, dar e gata, capitol închis. Și Napoli era în aeroport la check-in. Napoli nici dacă făcea vrăji nu putea să se întoarcă de atâtea ori într-un loc.

ADVERTISEMENT

Ai impresia că omul acesta e veșnic acolo. De ce oare îl mai dă afară? E singura echipă pe care o poate antrena. De 20 de ani a antrenat doar Craiova domnului Mititelu. Nu are unde să antreneze. Pe de altă parte, Napoli de câte ori a venit la Craiova a făcut treabă. Lor le place împăcarea, e dulce”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Reacțiile analiștilor după împăcarea anului în fotbalul românesc

Pe rând, au reacționat și Florin Gardoș, Adrian Ilie și Andrei Vochin. Cei trei analiști din platoul FANATIK SUPERLIGA sunt uimiți de revenirea lui Nicolo Napoli la FCU Craiova, moment care a intrat în istoria fotbalului cu siguranță. Comentariile invitaților lui Horia Ivanovici sunt fabuloase.

ADVERTISEMENT

“Nu știu ce să mai zic. E unic. Și a zis, mi se pare, ultima dată că gata s-a terminat și că e ultima oară. Pe de-o parte zici că domnul Mititelu nu găsește soluții din diferite motive. Dar și domnul Napoli? Să tot vii? A făcut treabă, de aia a plecat de 9 ori”, a declarat Florin Gardoș.

“Vrea să o facă de 11 ori. O să mai vină o dată. Nu înțeleg de ce îl mai dă afară. Chiar dacă schimbă antrenorul să îl lase manager”, a spus Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

“Domnului Mititelu așa îi place. Aici e vorba de plăcut. Nu e vorba despre competență sau așa ceva. Cred că ar trebui să ne punem întrebarea când o să îl dea afară”, a mai spus și oficialul FRF, Andrei Vochin.

Reacții fabuloase după revenirea lui Nicolo Napoli la FCU Craiova

ADVERTISEMENT