Sport

Presa internațională nu a trecut cu vederea revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova pentru al 10-lea mandat: „Povestea de dragoste s-a reaprins”

Presa internațională a abordat revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul italian este la al 10-lea mandat în Bănie.
05.03.2024 | 14:14
Presa internationala nu a trecut cu vederea revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova pentru al 10lea mandat Povestea de dragoste sa reaprins
Presa internațională a scris despre subiectul revenirii lui Nicolo Napoli la FC U Craiova. Italianul este la al 10-lea mandat în Bănie. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Presa internațională a scris despre revenirea lui Nicolo Napoli la FC U Craiova, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Antrenorul italian a fost prezentat oficial și a început al 10-lea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli îi ia locul la FC U Craiova compatriotului său, Giovanni Costantino.

Presa internațională nu a trecut cu vederea a 10-a revenire a lui Nicolo Napoli la FC U Craiova: „Povestea de dragoste s-a reaprins”

Adrian Mititelu consideră că Nicolo Napoli poate redresa corabia. După demiterea lui Giovanni Constantino, conducerea „alb-albaștrilor” a încercat să-l aducă pe Marius Croitoru. Mutarea a picat, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, astfel, Adrian Mititelu a fost nevoit să se reorienteze.

ADVERTISEMENT

În primă fază, patronul a exclus revenirea lui Nicolo Napoli, deși antrenorul aștepta telefonul omului de afaceri. În cele din urmă, Nicolo Napoli a ajuns la Craiova și a început pregătirile pentru derby-ul cu Universitatea Craiova de la finalul săptămânii.

Presa internațională nu a trecut cu vederea situația inedită care se petrece în Bănie. ”A 10-a oară cu noroc. Antrenorul Napoli se întoarce la Craiova”, au titrat jurnaliștii de la Reuters. ”Povestea de dragoste a antrenorului Napoli cu Craiova s-a reaprins”, au notat ziariștii de la xm.com.

ADVERTISEMENT

”FCU Craiova a anunțat că a ajuns la un acord cu antrenorul italian Nicolo Napoli pentru a zecea oară”, au notat turcii de la Tek Saha. FC U Craiova ocupă locul 13 în SuperLiga, primul care duce la barajul pentru retrogradare/menținere.

Nicolo Napoli a vrut să revină la FC U Craiova: „Să mă sune!”

Nicolo Napoli, extrem de iubit în rândul suporterilor lui FC U Craiova, era liber de contract încă de pe 2 iunie 2023, de la ultima despărțire de olteni. Antrenorul italian în vârstă de 62 de ani nu a exclus niciodată revenirea la clubul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ o săptămână, contactat de FANATIK, Nicolo Napoli susținea că așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu care în cele din urmă a venit. „Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu.

Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios. Dacă mă sună și îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova. Eu sunt cu suporterii mei.

ADVERTISEMENT

Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu ești numărul 1’. Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT