Sport

Nicolo Napoli anunțat oficial la FC U Craiova! Prima imagine cu italianul de la revenire. Update Exclusiv

Nicolo Napoli a fost anunțat oficial ca antrenor la FC U Craiova! FANATIK a aflat în exclusivitate revenirea italianului pe banca echipei lui Adrian Mititelu!
04.03.2024 | 20:11
Nicolo Napoli anuntat oficial la FC U Craiova Prima imagine cu italianul de la revenire Update Exclusiv
Nicolo Napoli e foarte aproape de o revenire la FC U Craiova. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-03-2024
18:24

FC U Craiova l-a anunțat oficial pe Napoli!

FC U Craiova a anunțat oficial pe pagina de Facebook revenirea lui Nicolo Napoli.

“Nicolo Napoli se reîntoarce!
Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre” este mesajul postat de olteni pe pagina oficială.

 

04-03-2024
18:15

Napoli a ajuns la Craiova!

Nicolo Napoli a ajuns la Craiova să finalizeze negocierile cu Adrian Mititelu și să o preia pe FC U Craiova.

FANATIK are prima imagine cu antrenorul italian sosit în Bănie pentru o nouă aventură la echipa olteană.

Nicolo Napoli-Craiova
Nicolo Napoli a ajuns la Craiova să finalizeze negocierile cu Adrian Mititelu. Foto: Fanatik

Adrian Mititelu e aproape să ia o nouă decizie șoc la FCU Craiova. După ce au picat negocierile cu Marius Croitoru, finanțatorul oltenilor l-a contactat pe Nicolo Napoli. FANATIK a aflat că negocierile sunt avansate, iar italianul are șanse mari să revină în Bănie!

Nicolo Napoli e aproape de a reveni la echipa lui Adrian Mititelu!

Adrian Mititelu declara recent că după plecarea lui Giovanni Costantino, nu ia în calcul o revenire a lui Napoli, dar între timp s-a răzgândit. Rămași fără antrenori și aflați într-o situație de criză, oltenii sunt nevoiți să găsească un tehnician care să redreseze corabia.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Adrian Mititelu este în negocieri avansate pentru ca Nicolo Napoli să revină pentru a 10-a oară pe banca oltenilor! În ciuda despărțirii cu scandal care a avut la finalul sezonului trecut, antrenorul italian nu a exclus niciodată o posibilă revenire în Bănie.

După demiterea compatriotului Giovanni Costantino, Nicolo Napoli a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK că așteaptă telefonul lui Adrian Mititelu. Mai mult decât atât, Nicolo Napoli este dorit de suporterii „alb-albaștrilor” pe banca tehnică, astfel, mutarea s-ar putea concretiza. 

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, pregătit să revină a 10-a oară la FC U Craiova!

Nicolo Napoli a plecat ultima oară de la FC U Craiova pe 2 iunie 2023, la finalul sezonului trecut. Conducerea oltenilor nu i-a prelungit contractul antrenorului italian și l-a adus la echipă pe Joao Janeiro. Portughezul a fost demis după doar 18 zile de la instalare.

Născut la Palermo, Nicolo Napoli nu a mai pregătit nicio echipă de la ultima despărțire de FC U Craiova. „Știu că suporterii vor să mă întorc la echipă, dar pentru asta trebuie să mă sune domnul Mititelu.

ADVERTISEMENT

Apoi voi decide: vin sau nu vin. Nu cred că mă va suna, pentru că este orgolios. Dacă mă sună și îmi spune ‘Nico am nevoie de tine!’ vedem ce facem. Pentru suporteri m-aș întoarce la Craiova.

Eu sunt cu suporterii mei. Tot timpul îmi scriu: ‘De ce nu vii?’, ‘Tu ești numărul 1’. Eu le spun mereu că patronul trebuie să mă sune”, a declarat Nicolo Napoli, în exclusivitate, pentru FANATIK, în urmă cu mai puțin de o săptămână.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli, obiective mărețe pe banca lui FC U Craiova

În cazul în care mutarea se va oficializa, Nicolo Napoli nu va avea deloc o misiune ușoară pe banca lui FC U Craiova. Oltenii, care cândva aspirau la calificarea în play-off, ocupă abia locul 13 în clasament, primul care duce la barajul pentru menținere/retrogradare, cu doar 31 de puncte în 29 de meciuri.

În 2024, FC U Craiova are un bilanț dezastruos: 6 înfrângeri, o remiză și o singură victorie! Rămâne de văzut dacă Nicolo Napoli va izbuti să salveze echipa de la retrogradare și chiar să forțeze calificarea în cupele europene de pe primele locuri de play-out.

Mai mult decât atât, FC U Craiova joacă în sferturile Cupei României, unde o întâlnește pe FC Voluntari. Trofeul „competiției surprizelor” reprezintă o miză uriașă pentru Adrian Mititelu, mai ales că un eventual triumf în Cupa României ar duce câștigătoarea în primul tur preliminar din Europa League.

  • Adrian Mutu, Flavius Stoican, Eugen Trică, Nicolo Napoli (de două ori), Marius Croitoru, Paul Răducan, Nicolae Dică, Florin Drăgan, Joao Janeiro și Giovanni Costantino sunt antrenorii pe care Adrian Mititelu i-a înlocuit la FC U Craiova de la revenirea în SuperLiga
  • 9 mandate are Nicolo Napoli pe banca lui FC U Craiova 
ADVERTISEMENT
Tags: