Life

Recunoști fetița din imagine? Acum este una dintre cele mai dorite femei din România

Știi cine este copila din poză? În momentul de față este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din showbizul autohton.
02.01.2023 | 23:13
Recunosti fetita din imagine Acum este una dintre cele mai dorite femei din Romania
Știi cine este copila din poză? În momentul de față este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Recunoști fetița din imagine? Acum este una dintre cele mai dorite femei din România, după ce în trecut a încercat mai multe meserii și chiar a cochetat cu moda. În plus, are o relație sentimentală cu un artist celebru.

Știi cine este copila din poză? În momentul de față este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul autohton

Copila din fotografia alb-negru a venit pe lume în data de 9 decembrie 1980, în Roșiorii de Vede din județul Teleorman. A absolvit Școala de Arte și Meserii și a copilărit alături de mama și fratele său, după ce părinții au divorțat pe când avea numai 6 ani.

ADVERTISEMENT

A muncit încă din anii liceului și a devenit independentă din punct de vedere financiar dinainte să devină majoră. A devenit cunoscută la începutul anilor 2000 după ce a fost remarcată la xerox-ul unde lucra.

Ulterior, a ajuns să pozeze într-o revistă pentru adulți, iar în 2009 primea titlul de cea mai sexy femeie din România. De-a lungul timpului a realizat mai multe pictoriale nud, fetița din imagine îndreptându-se apoi spre televiziune.

ADVERTISEMENT

În anul 2005 a prezentat împreună cu Catrinel Sandu emisiunea Nu suntem blonde, un an mai târziu având un rol în filmul Margo, din distribuția căruia mai fac parte Paula Chirilă, Cristina Cioran și Marius Florea Vizante.

Îți dai seama cine este fetița din imagine?

În cazul în care încă nu ai recunoscut-o pe fetița din imagine îți mai spunem că a fost concurentă la mai multe reality show-uri, cum ar fi: Dansez pentru tine (2012), Ferma Vedetelor (2015) sau Sunt celebru, scoate-mă de aici.

ADVERTISEMENT

În momentul de față este una dintre cele mai dorite și mai apreciate femei din showbiz-ul autohton, după ce în trecut s-a iubit cu Codin Maticiuc, Nicole Saikaly, Ciprian Marica, Mihai Răduț sau Alin Cocoș.

Dacă nici acum nu ai descoperit despre cine este vorba îți spune că este Gina Pistol, moderatoarea de la Chefi la cuțite. Înainte să devină mamă în martie 2021 a prezentat și Asia Express, dar a fost înlocuită de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

O duce foarte bine și în plan amoros, nu doar profesional pentru că formează un cuplu cu Smiley, juratul de la Vocea României, de la Pro TV. Potrivit ziare.com, cei doi sunt împreună de 7 ani și au o fetiță pe nume Josephine Ana.

ADVERTISEMENT