Sport

Rednic, transferuri în direct după UTA – Poli Iași: „Facem o echipă care să nu mai sufere”

Mircea Rednic a fost mulțumit după victoria obținută pe teren propriu de UTA în confruntarea cu Poli Iași, scor 1-0, și a anunțat două transferuri.
04.08.2023 | 21:33
Rednic transferuri in direct dupa UTA  Poli Iasi Facem o echipa care sa nu mai sufere
Mircea Rednic, mulțumit după UTA - Poli Iași. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor este mulțumit de felul în care jucătorii săi au evoluat, mai ales pentru că nu au primit gol și pentru că au reușit să câștige primul meci al sezonului, urcând mai multe poziții în clasament.

Rednic a anunțat 2 transferuri în direct după UTA – Poli Iași

Mircea Rednic a fost mulțumit după victoria obținută de UTA pe teren propriu împotriva lui Poli Iași și a anunțat noi transferuri la echipă, dar și noi plecări: Avem portar! În prima repriză a închis foarte bine unghiul.

ADVERTISEMENT

Mă bucur, a fost o victorie muncită, la limită cu meritatul, dar muncită. Fizic încă nu suntem bine, ne-am rugat cu toții ca Farul să se califice, pentru că

Am făcut încă două transferuri, un atacant și un fundaș central. Mai avem și plecări. Dacă nu s-au adaptat, asta e viața. Inclusiv din cei care au venit acum”.

ADVERTISEMENT

Sfat pentru tinerii jucători

„Nu e cu supărare, toți au avut șansă să joace, dar vrem să ne facem o echipă bună, care să nu mai sufere. Le mulțumesc fanilor pentru că au încurajat echipa.

Am făcut multe greșeli în a doua repriză, au fost momente când puteam juca simplu și n-am jucat, a fost vorba despre egoism, dar îi felicit pentru dedicarea pe care au avut-o”, a continuat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Suntem obișnuiți cu meciuri în care dăm gol și suferim pe urmă când adversarii vin peste noi. Chiar felicit Poli Iași pentru cum a jucat. Nu vreau să vorbesc despre adversari, cred că a fost totul ok, n-are rost să vorbim despre arbitraj.

N-am luat gol, n-am făcut penalty, trebuie să fim realiști, mă bucur că am avut și noi șansă, sunt trei puncte foarte importante pentru moral, avem perioada asta în care ne putem pregăti mult mai bine.

ADVERTISEMENT

Mustacă a ieșit, pentru că a făcut aceleași greșeli ca Rareș. Nu e cu supărare, i-am spus să nu facă ce a făcut Rareș în prima repriză. Prima minge a încercat să dribleze vreo 4 jucători și cu tot cu noi de pe bancă. Nu trebuie să se supere e o învățătură de minte”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT