Sport

UTA – Poli Iași 1-0, în etapa 4 din SuperLiga. Prima victorie a lui Rednic

UTA sparge gheața și câștigă primul meci din acest sezon de SuperLiga. Arădenii au învins-o cu 1-0 pe Poli Iași, deși moldovenii au dominat la toate capitolele.
04.08.2023 | 20:20
UTA  Poli Iasi 10 in etapa 4 din SuperLiga Prima victorie a lui Rednic
UTA - Poli Iași 1-0, în etapa 4 din SuperLiga. Prima victorie a lui Rednic. FOTO: Facebook UTA Arad
ADVERTISEMENT
04-08-2023
15:35

UTA Arad - Poli Iași 1-0 (Fabry 9)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – UTA se impune cu 1-0 grație golului marcat de Fabry în prima repriză. E primul succes al arădenilor în acest sezon. Victoria a venit cu noroc, având în vedere că moldovenii au dominat copios partida.

Min. 90+10 – Samayoa este eliminat după ce a văzut două cartonașe galbene în decurs de doar două minute.

Min. 80 – Poli Iași trece din nou pe lângă 1-1! Samayoa înscrie la capătul unei centrări din lovitură liberă, dar reușita este anulată pe motiv de ofsaid.

Min. 47 – Din nou moldovenii ratează egalarea! Roman trimite un voleu de la distanță, dar Iacob este din nou la post. 

Min. 45+5 – Ocazie Poli Iasi! Phelipe combină superb cu Gheorghiță, însă nu reușește să înscrie dintr-o poziție excelentă. 

Min. 15 – Poli Iași, aproape de golul campionatului! Phelipe trimite o scăriță de la mare distanță, dar Iacob reușește să respingă în corner. 

Min. 9 – GOOOL UTA Arad!!! Fabry deschide scorul dintr-un assist superb al lui Denis Dumitrașcu!

Min. 1 – A început meciul!

04-08-2023
15:06

Echipele de start din UTA - Poli Iași

  • UTA Arad: 93. Iacob – 2. D. Rodrigues, 4. Benga, 5. Markov, 18. Abeid – 27. Marku, 8. Carp – 55. R. Pop, 10. Fabry, 80. Dumitrașcu – Cooper; Rezerve: 13. Kucher, 7. Stahl, 21. P. Mihai, 26. Iurasciuc, 11. Mustaca, 77. Negoescu, 44. Roganovic, 14. M. Costa, 39. Leidsman; Antrenor: Mircea Rednic
  • Poli Iași: 12. Ailenei – 2. Martac, 3. Samoya, 32. Katanec, 17. S. Șerban – 10. Al. Roman, 37. M. Bordeianu, 95. Jatoba – 80. Gheorghiță, 77. Vojtus, 21. Figueiredo; Rezerve: 22. Celeadnic, 18. Ștefanovic, 30. R. Mogoș, 4. Tincu, 6. I. Ilie, 19. Itu, 94. Hlistei, 7. A. Ciobanu; Antrenor: Leo Grozavu

Meciul UTA – Politehnica Iași are loc vineri, 4 august, cu începere de la ora 18:30, în cadrul etapei a 4-a din SuperLiga. Arădenii aleargă după primul succes din actualul sezon, având momentan doar punctul din prima etapă, de la Galați. Ieșenii au produs o mare surpriză etapa trecută, la Ovidiu, învingând cu 3-1 campioana Farul la ea acasă și au obținut primele trei puncte de la promovare.

Unde se joacă meciul UTA – Politehnica Iași

Întâlnirea UTA – Politehnica Iași se dispută vineri, 4 august, de la ora 18:30 pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa a 4-a din SuperLiga. Fără nici o victorie în primele trei etape oamenii lui Mircea Rednic sunt în același timp și supermotivați dar și supertensionați pentru că la startul sezonului obiectivul fixat a fost lupta pentru un loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Lumea e mai mult plecată în vacanțe și concedii dar oficialii clubului de pe Mureșv rămân optimiști în privința unui număr ridicat de spectatori și la acest meci, deși adversarul nu este un nume sonor, ci o nou promovată. Sunt așteptate din nou și bannere împotriva conducerii clubului și mai ales a președintelui Alexandru Meszer, considerat a fi făcut câteva greșeli mari, inclusiv cea a necedării clubului unui grup de investitori cu potențial economic ridicat.

Cine transmite la TV partida UTA – Politehnica Iași

Partida UTA – Politehnica Iași se joacă vineri, 4 august, de la ora 18:30, pe stadionul Francisc Neumann din Arad, în etapa a 4-a din SuperLiga. Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2, dar și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

Dacâ sudul țării se coace la temperaturi ridicate vineri, 4 august, locuitorii orașului de pe Mureș vor avea parte de surprize neplăcute. Temperatura este destul de mare, 33 de grade la ora amiezii, dar sunt așteptate reprize de ploaie torențială, însoțite de intensificări ale vântului și posibile descărcări electrice inclusiv la ora startului partidei, situație care a mai existat la meciul de acasă cu CFR Cluj din etapa a 2-a. Arbitrul partidei este Florin Andrei, din Târgu Mureș,  aflat la doua delegare consecutivă.

Ce jucători lipsesc din confruntarea UTA – Politehnica Iași

UTA are un singur punct după trei meciuri și evident antrenorul Mircea Rednic nu concepe alt rezultat în afara victoriei. Tehnicianul de pe banca UTA-ei este deranjat de derapajele verbale ale unor așa ziși suporteri care l-au înjurat atât pe el cât și pe jucători. La meciul cu ieșenii nu va putea conta pe grecul Stroungis, plecat acasă cu probleme medicale și pe Ekmecki, probleme cardiace despre care se spune că vor fi foarte curând rezolvate și tânărul jucător va putea reveni la pregătiri.

ADVERTISEMENT

După victoria de la Ovidiu, în fața rezervelor Farului, moralul la Politehnica Iași s-a îmbunătățit considerabil iar antrenorul Leo Grozavu intenționează să nu schimbe formula de start câștigătoare, ceea ce înseamnă că fundașii alb-roșiilor trebuie să fie în alertă la raidurile brazilianului Luis Phellipe. Lipsește doar suspendatul Robert Ion.

Cote la pariuri la jocul UTA – Politehnica Iași

UTA nu are încă nici o victorie și casele de pariuri cred că ar fi acum momentul potrivit pentru a sparge gheața. 1,95 este cota pentru victoria arădenilor în timp ce moldovenii au primit 4,45 pentru a obține al doilea succes extern. 1,25 este cota pentru șansă dublă 1X și 1,95 pentru șansă dublă X2. Tot 1,25 are cotă și marcarea unui gol de către gazde iar oaspeții au cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Bookmakerii merg pe victoria arădenilor dar istoricul meciurilor directe din 2007 până acum este unul înfricoșător pentru oamenii lui Mircea Rednic. Pentru că aceștia nu au nici o victorie în această perioadă. Ieșenii au obținut trei meciuri egale și în ultimele două vizite în prima divizie, în 2020 și 2021 s-au impus cu 3-2 și respectiv 2-1.

ADVERTISEMENT