Sport

Mircea Rednic, atac cu talpa sus la Bogdan Apostu. Replica agentului

Mircea Rednic a răbufnit la conferința de presă premergătoare duelului Petrolul - UTA Arad. Antrenorul l-a contrat pe agentul Bogdan Apostu, iar acesta i-a răspuns imediat.
05.10.2023 | 19:49
Mircea Rednic atac cu talpa sus la Bogdan Apostu Replica agentului
Mircea Rednic a răbufnit la conferința de presă înainte de Petrolul - UTA. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
05-10-2023
16:56

Apostu, replică dură pentru Rednic

Conflictul dintre Mircea Rednic și Bogdan Apostu a atins o nouă etapă, după ce impresarul a răspuns în termeni duri la atacul antrenorului de la UTA Arad.

”Trafic de influență, amenințare sau manipulare? Deși nu-mi stă neapărat în fire, mă văd nevoit să reacționez la acuzele total nefondate și aberante ale ‘antrenorului’. Apropo, eu nu sunt ‘intermediar’, așa cum s-a exprimat eronat ‘antrenorul’.

Sunt agent FIFA, acreditat, unul dintre puținii din România care a luat examenul susținut de FIFA. Citez: ‘Îi transmit un lucru, legat de Hunedoara. Un singur telefon dacă dau, el zboară de acolo cu tot cu staff-ul lui, cu prietenii și jucătorii lui’.

Oameni buni, lăsați-mă pe mine, mă puteți scoate din context, dar este o ofensă grosolană adusă întregii comunități corvinești, a zecilor de mii de oameni care susțin Corvinul actual, o jignire la adresa unor entități publice, care susțin financiar această echipă din banii hunedorenilor.

Îl întreb public pe domnul antrenor, patron sau agent. În ce calitate (exceptând-o pe cea de antrenor al UTA-ei) va suna el, și pe cine, să îl dea afară pe Maxim, un antrenor cu două înfrângeri în campionat în doi ani și jumătate? Dar și pe toți jucătorii actuali. În ce calitate, domnule antrenor?

Așa cum eu nu mă ocup cu sisteme de joc și nu fac primul 11, nu antrenez zi de zi, nu văd unde este problema și mai ales, de ce ar conta pentru un antrenor, oricare ar fi el, ce agent are fiecare jucător în parte? Firește că nu există vreun interes în sensul ăsta.

Eu doar mi-am apărat jucătorii pe care îi reprezint, Batha și Roger sunt reprezentați de mine, nu de alți agenți (o altă minciună), așa cum Ubbink și Otele au fost aduși de mine în România!

Referitor la starea dânsului de sănătate, chiar îi urez din suflet multă sănătate și putere, mă bucur că acum este bine, deși echipa se află, încă, în moarte clinică, iar asta nu are nicio legătură cu foștii jucători.

P.S. – doar poza e strâmbă, eu sunt drept! P.S. 2. – recomand cu tărie această carte, ‘Sănătatea Creierului’ scrisă de dl. Profesor Alexandru Vlad Ciurea”, a scris Bogdan Apostul pe contul de Facebook.

 

Mircea Rednic a lansat un atac cu talpa sus la adresa lui Bogdan Apostu. Momentul de răbufnire al tehnicianului a avut loc la conferința de presă premergătoare duelului Petrolul Ploiești – UTA Arad, sâmbătă, 7 octombrie, ora 14:00. În ultima etapă, arădenii au remizat cu Voluntari, scor 0-0, în ultimul meci din acest an pe „Francisc Neuman”.

Rednic, atac cu talpa sus: „Să nu mă facă să dau un telefon, căci în secunda doi zboară!”

UTA Arad a avut o campanie spectaculoasă de transferuri în vară. „Bătrâna Doamnă” a adus nu mai puțin de 22 de jucători, însă rezultatele întârzie să apară pentru echipa pregătită de Mircea Rednic. Arădenii ocupă abia locul 14 în clasament, cu 9 puncte în 10 partide.

ADVERTISEMENT

„Puriul” a răspuns criticilor venite și i-a dat replica lui Bogdan Apostu. Agentul care a reprezentat unii dintre jucătorii pe care Rednic i-a transferat la UTA a fost deranjat de anumite „minciuni” pe care tehnicianul le-a spus despre jucătorii pe care îi reprezintă.

Extrem de nervos, Rednic a mărturisit că va pleca de la Arad atunci când lucrurile încep să funcționeze. „În momentul în care lucrurile vor merge bine și echipa și-a atins obiectivul, atunci voi pleca.

ADVERTISEMENT

Să nu mă facă să dau un telefon la Hunedoara, căci în secunda doi zboară de acolo, cu tot cu jucătorii lui. Când s-a pus problema de cumpărarea mărcii Corvinul, el era pe la baie, iar eu și alții eram cu banii. Corvinul nu va dispărea atâta timp cât trăiesc eu.

„Unde am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie?”

Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul la jucătorii care au venit. Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct.

ADVERTISEMENT

Deci eu sufăr și am pus suflet când am venit și am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut și cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că ești vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a declarat Mircea Rednic.

Ulterior, antrenorul a vorbit și despre criticile venite din partea suporterilor. La finalul meciului UTA Arad – FC Voluntari 0-0, suporterii i-au cerut demisia lui Mircea Rednic. „Puriul” a precizat că nu şi-a negociat contractul, atunci când a ales să vină la Arad.

ADVERTISEMENT

„Nu am venit cu nicio pretenție”

„Nu erau interesați de situația financiară, profitau și veneau cu pretenții mari. Eu nu am venit cu nicio pretenție, am zis doar dacă salvez echipa…acestea au fost pretențiile mele.

N-am discutat de bani cu domnul Meszar, mi-a dat cât a vrut el mult mai puțin sau chiar la jumate decât avea antrenorul de dinaintea mea. Și chiar nu m-a interesat”, au fost cuvintele lui Rednic.

ADVERTISEMENT