Sport

UTA – FC Voluntari, 0-0 în etapa 11 din SuperLiga. Arădenii au dominat meciul, însă scorul a rămas egal

UTA Arad a dominat meciul cu Voluntari. Gazdele au avut mai multe ocazii mari de gol, însă mingea nu a reușit să fie trimisă în poartă. Astfel, duelul UTA - Voluntari s-a terminat la egalitate, scor 0-0.
30.09.2023 | 16:08
UTA  FC Voluntari 00 in etapa 11 din SuperLiga Aradenii au dominat meciul insa scorul a ramas egal
UTA - FC Voluntari, 0-0 în etapa 11 din SuperLiga. Arădenii au dominat meciul, însă scorul a rămas egal. Sursa Foto: Facebook UTA Arad
ADVERTISEMENT
30-09-2023
10:06

UTA Arad - FC Voluntari 0-0

Vezi toate fazele video importante aici. 

Min. 90+6: Final de meci! Un meci dominat de UTA Arad, însă scorul rămâne 0-0.

Min. 90+5: Ocazie mare pentru UTA Arad. Fabry șutează periculos, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 72: Sigurjonsson intră dur la Benga și arbitrul îi arată cartonașul galben.

Min. 70: Paz primește cartonaș galben.

Min. 58: Prima mare ocazie a celor de la Voluntari vine din partea lui Sigurjonsson care scoate un corner.

Min. 50: Ocazie mare de gol pentru arădeni. Fabry a dat un șut periculos, dar care a trecut pe lângă poartă.

Min. 45+6: Finalul primei reprize! UTA Arad domină prima parte a meciului, însă scorul rămâne egal, 0-0.

Min. 45+5: Micovschi, protagonistul primei reprize, a luat cartonaș galben.

Min. 45+2: Cartonaș galben pentru Dumiter.

Min. 23: Încă o șansă pentru UTA Arad. Fabry a pătruns în careu, însă șutul fotbalistului a trecut puțin peste. 

Min. 13: Ocazie mare de gol pentru gazde. Claudiu Micovschi a fost lansat excelent, însă șutul din careu al fotbalistului a fost respins spectaculos de Fernandez. 

Min. 5: Stahl centrează în fața porții, însă Fernandez iese bine din poartă și reține. 

Min. 1: Partida a început! Este ultima partidă a arădenilor pe propriul teren înainte ca suprafața de joc de pe Stadionul „Francisc Neuman” să fie înlocuită. 

UTA Arad: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, Benga, Abeid – Freitas, C. Mihai – Fabry, Micovschi, Stahl – Cooper. Rezerve: Kucher, Ofosu, Marku, Vucenovic, R. Pop, R. Stanciu, Markov, D. Dumitrașcu, F. Holst. Antrenor: Mircea Rednic. 

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Paz, Andres, Boboc – Matricardi, Rață, Sigurjonsson, D. Andrei – D. Florea, Dumiter. Rezerve: Vâlceanu, Răduț, Crepulja, Nemec, Armaș, Bozickovic, Niță, Carnat, Cocian, Andreș, Voican. Antrenor: Ilie Poenaru. 

Meciul UTA – FC Voluntari are loc sâmbătă, 30 septembrie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Arădenii au smuls, in extremis, la ultima fază a meciului, un punct la Botoșani, scor 2-2, deși rămăseseră în zece, după eliminarea lui CătălinCarp. FC Voluntari este în criză adâncă, pierzând runda trecută pe teren propriu, 1-2 cu Politehnica Iași.

Unde se joacă meciul UTA – FC Voluntari

Confruntarea UTA – FC Voluntari se desfășoară sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 14:30, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad. Deși evoluțiile favoriților mai mult au dezamăgit iar ilfovenii sigur nu reprezintă un cap de afiș pentru ca spectatorii să dea buzna la stadion este totuși destul de probabil să avem o afluență mult mai mare decât s-ar crede la acest meci.

ADVERTISEMENT

Motivul ar fi faptul că acesta va fi ultimul meci jucat la Arad, pe noul stadion, în acest an, de la următoarea partidă a arădenilor acasă aceștia urmând a evolua pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea, pentru a fi totuși cât mai aproape de Arad. Exodul este determinat de faptul că vor avea loc lucrări de înlocuire a gazonului de pe arena Francisc von Neumann din orașul de pe Mureș.

Cine transmite la TV partida UTA – FC Voluntari

Partida UTA – FC Voluntari se joacă sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 14:30, pe stadionul Francisc von Neumann din Arad în etapa a 11-a din SuperLiga și acest ultim joc la Arad până anul viitor va putea fi vizionat la TV pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. Îl mai puteți urmări în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Și la Arad continuă vara târzie care domină ca fenomen meteorologic întreaga țară. Va fi sâmbătă, 30 septembrie, o vreme frumoasă, cu cerul însorit, fără ca ploaia să amenințe în vreun fel. La ora amiezii vor fi în jur de 26-27 de grade și aceasta corespunde orei de start a meciului, încât nu ar fi deloc exclus să existe cele două pauze pe reprize, pentru hidratare. Iulian Călin din Ștefănești, județul Argeș, este arbitrul partidei.

Ce absențe sunt în întâlnirea UTA – FC Voluntari

La UTA Mircea Rednic a revenit pe bancă după infarctul suferit acum mai bine de o lună și lista de cumpărături este în continuare deschisă, ultimii sosiți fiind fostul jucător al Botoșanilor și Craiovei, Ofosu precum și fundașul Ibrahima Conde. În meciul cu Voluntari va lipsi doar Cătălin Carp, suspendat după eliminarea de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

La Voluntari situația antrenorului Ilie Poenaru este în continuare foarte incertă, probabil un eșec acum ducând la despărțirea de el. Au revenit după suspendări stâlpii apărării, Matricardi și Armaș, dar la Arad nu vor fi Merloi și Droppa, absenți pe termen mai lung plus Aliji și Marcelo Lopes, accidentări de ultima oară.

Cote la pariuri la jocul  UTA – FC Voluntari

Pentru casele de pariuri partida UTA – FC Voluntari este destul de echilibrată, lucru demonstrat și de cotele apropiate ale celor două echipe. Cea arădeană pleacă favorită la cota de 2,40 în timp ce oaspeții au cotă de 3,00. Șansă dublă 1X ajunge la cota de 1,40 iar șansă dublă X2 ajunge la 1,60. Gol înscris de UTA egal cu 1,35 iar golul Voluntarilor la 1,55.

ADVERTISEMENT

La Arad au avut loc patru partide între cele două echipe. Ilfovenii nu au reușit să câștige niciodată. Am consemnat două succese arădene și două rezultate de egalitate. Ținând cont de faptul că este ultimul meci la Arad pentru UTA, după care va merge în exil, la Oradea, e clar că gazdele vor da totul pentru victorie.

ADVERTISEMENT