Life

Reduceri uriașe la un magazin din România. Ce înseamnă, de fapt, căruciorul cu surprize

Magazinul din țară care are reduceri uriașe pentru cei care îi vor trece pragul. Ce este, de fapt, căruciorul cu surprize?
01.04.2024 | 09:28
Reduceri uriase la un magazin din Romania Ce inseamna de fapt caruciorul cu surprize
Ce reducere are ”coșul misterios” al magazinului. Sursa foto: Știrile Protv
ADVERTISEMENT

Un mare magazin din România a pregătit reduceri uriașe pentru clienții care îi vor trece pragul în aceste zile și care vor face cumpărături.  Aceste costuri mici sunt prevăzute într-un cărucior cu surprize.

Magazinul din țară unde se găsește căruciorul cu surprize. Reduceri mari pentru clienți

Este vorba despre unul dintre cei mai renumiți retaileri din țară, Auchan. Reprezentanții supermarketului au inițiat o campanie inedită de reduceri, pentru a atrage cât mai mulți clienți. S-a pregătit căruciorul cu surprize. Ce presupune acesta?

ADVERTISEMENT

”Descoperă comoara din cărucior” este intitulată campania și îndeamnă la achiziționarea unui cărucior plin cu produse nealimentare, care sunt reduse cu -65% față de prețurile afișate la rafturi. Căruciorul este închis și poate fi vizualizat numai după ce a fost achitat.

Concursul a fost inițiat pe 29 martie în hipermarketurile din Auchan Sibiu, Craiova Electroputere și Târgu Mureș Plaza Mall. Cât poate costa, mai exact, un astfel de coș și ce fel produse conține, mai exact?

ADVERTISEMENT

Între 10 și 20 de articole nealimentare au descoperit clienții care au cumpărat coșurile misterioase, până în prezent. Concret, fiecare avea electronice, produse de menaj, de îngrijire a casei, decorațiuni sau cosmetice.

Prețul unui astfel de coș variază între 540 și 1450 de lei, dar aplicându-se reducerea de 65%, s-au achitat doar 200 sau 500 de lei. Retailerul se mândrește cu faptul că, în mai puțin de două ore, 150 de cărucioare au fost vândute.

ADVERTISEMENT

Cât timp este valabilă campania celor de la Auchan

Au fost clienți care au cumpărat mai multe cărucioare simultan, spre uimirea altora și mai ales a comercianților. Campania se va derula și în alte zone din țară, în fiecare vineri, începând cu ora 14:00 și terminând cu ora 19:00.

Persoanele care au împlinită vârsta de 18 ani pot lua parte la campanie, iar produsele din coș beneficiază de garanție. Dacă doriți să faceți retur, aflați că vi se pot da produse la schimb în acest caz, nu și banii înapoi.

ADVERTISEMENT

”Campania este deschisă persoanelor fizice cu vârsta de minimum 18 ani (împliniţi până la data începerii Campaniei) care achiziţionează produsele participante la Campanie și care respectă termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial (denumite în continuare „Participanţi”).  Nu sunt eligibile pentru a participa în Campanie persoanele juridice, inclusiv forme asociative, cu sau fără personalitate juridică (…)

Auchan acordă valabilitate și garanție conform tuturor reglementărilor legale, în baza listei aflate în interiorul coșului, care conține desfășurătorul tuturor produselor, asociat cu codul coșului cu valoarea lui și cu bonul de casa.  

Ca excepție de la procedura generală de retur, produsele achizitionate din magazinele fizice în cadrul Campaniei nu se returnează în baza dreptului de retragere. Produsele continuă să beneficieze de garanția de conformitate, motiv pentru care clientul se poate adresa Auchan în eventualitatea identificării unei neconformități a produsului”, apare în regulamentul supermarketului.

ADVERTISEMENT
Tags: