Fotbal international

Rege pentru o zi! Jamie Carragher a făcut show într-o emisiune la postul CBS Sports

10.12.2020 | 15:28
Rege pentru o zi Jamie Carragher a facut show intro emisiune la postul CBS Sports
ADVERTISEMENT

Jamie Carragher (42 de ani), fostul apărător al celor de la Liverpool, a făcut show în studioul postului de televiziune CBS Sports. 

În prezent analist TV, Carragher a fost întrebat ce ar modifica dacă ar putea să fie rege pentru o zi, iar fostul jucător, îmbrăcat în concordanță cu întebarea care i s-a adresat, a pus pe primul loc arbitrajul video, deoarece sunt știute numeroasele controverse din fotbalul englez.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional englez, care a jucat de-a lungul carierei numai pentru Liverpool (1996-2013), a zis că ar modifica regulile referitoare la ofsaid-urile milimetrice, dar și cele care au legătură cu hențul în careu.

Ce ar face Jamie Carragher dacă ar fi rege pentru o zi: ar modifica numele unei echipe de fotbal

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, prezent și el în studio, a spus: “Sunt un mare fan al VAR-ului, dar nu cred că îl folosim îndeajuns de bine. Tu, în calitate de rege, ar trebui să-l implementezi”.

ADVERTISEMENT

Carragher a continuat tot așa și a zis că formațiile care au cucerit de cel puțin 5 ori Liga Campionilor ar trebui să joace automat în fazele eliminatorii ale celei mai importante competiții intercluburi.

Momentul care a stârnit foarte multe râsete a fost cel în care fostul „cormoran” a zis că ar modifica numele echipei Istanbul Bașakșehir, deoarece i se pare că este mult prea dificil de pronunțat.

ADVERTISEMENT

Cine este Jamie Carragher. A câștigat Liga Campioilor, Cupa UEFA și Supercupa Europei în tricoul lui Liverpool

Jamie Carragher a cucerit Liga Campionilor în sezonul 2004 – 2005. Fostul jucător a câștigat două Cupe ale Angliei în 2001 și 2006. Totodată, și-a trecut în palmares și trei Cupe ale Ligii, în 2001, 2003 și 2012. În sezonul 2000-2001, a câștigat cu Liverpool Cupa UEFA. Fotbalistul a cucerit cu formația engleză și două Supercupe ale Europei în sezoanele 2001-2002 și 2005-2006. Carragher a a câștigat și două Supercupe ale Angliei în 2002 și 2007.

Carragher s-a retras pe 1 iulie 2013. La naționala mare a Angliei a bifat 38 de meciuri și nu a înscris niciun gol. A debutat pe 28 aprilie 1999 într-un meci contra Ungariei, terminat cu scorul de 1-1. Golul englezilor a fost marcat de Alan Shearer.

ADVERTISEMENT

În ultimul său sezon la Liverpool, Jamie Carragher a jucat în 23 de meciuri în campionat și nu a dat niciun gol. Fostul fotbalist a bifat și 11 jocuri în Europa League în același sezon, tot fără să înscrie.

ADVERTISEMENT