Life

Regimul extrem pe care îl urmează actorul Marius Manole: ”Încă sunt bine și energic”

Dieta drastică pe care o ține zilele acestea Marius Manole. Îndrăgitul artist a împărtășit cu fanii din online experiența sa.
23.01.2024 | 08:20
Regimul extrem pe care il urmeaza actorul Marius Manole Inca sunt bine si energic
Dieta drastică pe care o ține zilele acestea Marius Manole. Îndrăgitul artist a împărtășit cu fanii din online experiența sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Regimul extrem pe care îl urmează actorul Marius Manole. Cunoscutul moderat al emisiunii Întrebarea meseri rotunde a dezvăluit că este „bine și energic” în ciuda faptului că nu a mâncat nimic o perioadă destul de lungă.

Dieta drastică pe care o ține zilele acestea Marius Manole. Îndrăgitul artist a împărtășit cu fanii din online experiența sa

Dieta drastică pe care o ține zilele acestea Marius Manole. Îndrăgitul artist a împărtășit cu fanii din online experiența sa și răspunsurile internauților nu au întârziat să apară. I-au lăsat comentarii inclusiv persoane din showbiz.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit că perioada aceasta a recurs la post intermitent și că nu a mai consumat preparate culinare vreme de 40 de ore. În tot acest interval a băut doar apă, ceai și cafea, fără niciun strop de zahăr.

„40 de ore de fasting (fără mâncare). Doar apă, ceai și cafea fără zahăr. Încă sunt bine și energic. Wooooow.  Dacă nu leșin disearî la spectacol (că vreau să merg și la sală), poate fac 72 de ore.

ADVERTISEMENT

La mine e pentru prima oară. Voi aveți experiențe în acest sens? Ziua 2 a fost cea mai grea, dar am jucat și nu am leșinat”, a scris Marius Manole pe pagina personală de Facebook, în dreptul unei imagini.

Daniela Nane, soția lui Adrian Cioroianu, i-a transmis actorului că a apelat la rândul său la post intermitent. Actrița a reușit să nu consume nimic timp de 17 zile, deși își propusese să se oprească după 14 zile.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți internauți i-au transmis felicitări lui Marius Manole pentru ambiția și perseverența de care a dat dovadă. Pe de altă parte, au fost și persoane care i-au scris actorului că sportul nu este indicat în cazul acestui regim drastic.

Marius Manole, atent la sănătatea sa

Marius Manole se numără printre vedetele autohtone care sunt atente la alimentația și la sănătatea sa. Actorul care îi dă viață lui Alică în serialul Groapa, de la Pro TV, nu este pentru prima oară când recurge la astfel de regimuri radicale.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani celebrul artist a reușit să slăbească aproximativ 7 kilograme după ce a apelat la dieta Oshawa. Mai exact, o perioadă de 8 zile a mâncat numai cereale fierte cu sare şi a băut doar apă plată.

ADVERTISEMENT
Tags: