Life

Orașul din România care l-a îngrozit pe Marius Manole: “Mame care își înjură copiii, chelneri nesimțiți”

Orașul din România care l-a îngrozit pe celebrul actor Marius Manole. Scenele la care a asistat l-au șocat de-a dreptul.
18.08.2023 | 00:04
Orasul din Romania care la ingrozit pe Marius Manole Mame care isi injura copiii chelneri nesimtiti
Orașul din România care l-a îngrozit pe Marius Manole. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Orașul din România care l-a îngrozit pe Marius Manole. Celebrul actor a fost în vizită în țară, la malul mării, și ce a văzut acolo l-a consternat de-a dreptul.

Orașul din România care l-a îngrozit pe Marius Manole

Orașul cu pricina este Constanța. Actorul a asitat la niște scene care l-au șocat. El spunea că acolo a văzut o țară pe care ar fi preferat să nu o cunoască deloc, o Românie în care nu ar fi vrut să stea.

ADVERTISEMENT

Descrierea făcută de actor este una a haosului total: oamenii care nu pot să mențină vocea joasă, care nu au pot să mențină curățenia.

Nici mamele nu se purtau mai frumos cu copiii lor, pe care îi înjurau, iar chelnerii care servesc la restaurante în Constanța au fost numiți „nesimțiți”.

ADVERTISEMENT

„Din păcate am văzut o Românie pe care nu aș fi vrut să o văd. Oameni care țipă, care își aruncă țigările și cutiile cu bere pe jos, mame care își înjură copiii, mașini care merg pe contrasens, chelneri nesimțiți. 

Ce am văzut aseară la Constanța m-a speriat, m-a întristat, dar mi-a dat putere să lupt mai departe. Vor să închidă, să comaseze, să distrugă instituțiile de cultură..”, a scris actorul.

ADVERTISEMENT

Marius Manole, nemulțumit de sinagoga lăsată în paragină

Unul dintre cele mai șocante aspecte pentru Marius Manole a fost să vadă starea în care este sinagoga din Constanța. Acesta a numit-o „o minune” care este lăsată de izbeliște, să cadă. De altfel, lăsarea ei de izbeliște a fost numită drept „o crimă”.

„Uitați aici, în orașul care ar fi trebuit să fie o bijuterie există această minune. Cum să ai așa ceva în centrul orașului și să o lași în paragină, fără să ți treacă prin cap să faci ceva, să o salvezi. Cum?

ADVERTISEMENT

Care primar, care consilier județean, care om poate să facă așa o crimă? O sinagogă construită în 1911 care ar putea fi … care ar putea fi…. multe ar putea fi, dar…”, a mai scris actorul pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: