Life

Regina Camilla a „reciclat” ținuta de la nunta lui Harry cu Meghan Markle. La ce eveniment important a participat

Regina Consoartă Parker Bowles a apărut la un eveniment important din Marea Britanie cu o ținută pe care a purtat-o și în trecut.
23.06.2023 | 10:32
Regina Camilla a reciclat tinuta de la nunta lui Harry cu Meghan Markle La ce eveniment important a participat
Ținuta de purtată de Regina Camilla la Royal Ascot. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Camilla a luat o decizie neașteptată și s-a prezentat la cursele de cai de la Royal Ascot, care se numărau printre evenimentele favorite ale Reginei Elisabeta a II-a, în aceeași ținută pe care a mai purtat-o și în trecut.

Regina Camilla a purtat din nou ținuta de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Chiar dacă este soția Regelui Charles al III-lea, Regina Camilla a ales să poarte zilele trecute, în a doua zi de desfășurare a curselor de cai de la Royal Ascot, aceeași ținută pe care a îmbrăcat-o și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care a avut loc acum cinci ani. 

ADVERTISEMENT

Astfel, deși mulți s-ar aștepta că membri Familiei Regale să nu se afișeze cu aceleași ținute, acest lucru nu este deloc adevărat. Cel mai bun exemplu este Prințesa Kate Middleton, care de multe ori a reciclat rochii mai vechi sau a împrumutat de la mama sa.

La fel a procedat acum Regina Consoartă Camilla pe care oamenii au putut să o vadă purtând creația roz pal semnată de Anna Valentine. De asemenea, soția Regelui Charles al III-lea a ales aceleași bijuterii.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un colier de perle în trei rânduri, care are în centru o piatră prețioasă roz. Ce a schimbat, însă, a fost pălăria. Dacă la evenimentul din 2018 a optat pentru o pălărie cu pene roz, la Royal Ascot a ales un bej, cu un detaliu interesant, creată de Philip Treacy.

În plus, Regina Camilla și Kate Middleton nu sunt singurele care refolosesc ținute. Chiar la nunta Prințului Harry tatăl său, actualul Rege Charles, și-a condus nora altar îmbrăcat cu un costum pe care îl are încă din 1984.

ADVERTISEMENT

„Dar în cazul acelui costum, atâta timp cât pot continua să intru în el, îl port doar de câteva ori pe an, vara, așa că, evident, vrei să păstrezi acest tip de lucruri. Dar dacă nu mai încap în ele, atunci trebuie să îmi fac ceva nou”, a explicat atunci Regele Charles, întrebat de ce nu a purtat ceva nou, citat de avantaje.ro.

Regina Elisabeta era fana curselor de la Royal Ascot

Cursele de cai de la Royal Ascot erau printre favoritele Reginei Elisabeta a II-a. De altfel, aceasta este și prima ediție care are loc de când Majestatea Sa s-a stins din viață în luna septembrie a anului trecut.

ADVERTISEMENT

În timpul curselor de cai de la Royal Ascot Regina Camilla și Regele Charles al III-lea s-au bucurat din plin de eveniment. Ei au privit totul prin binoclu și au avut-o alătur pe de Sophie, ducesa de Edinburgh.

ADVERTISEMENT