Life

Lecții de stil cu Kate Middleton: trucuri ca să arăți impecabil cu bani puțini

Kate Middleton este de considerată un simbol al stilului britanic, dar puțină lume știe că Ducesa de Cambridge folosește anumite trucuri vestimentare, care o ajută să arate bine, fără să cheltuiască prea mulți bani.
26.01.2022 | 14:51
Lectii de stil cu Kate Middleton trucuri ca sa arati impecabil cu bani putini
ADVERTISEMENT

Kate Middleton reușește să fie de ani buni un simbol al stilului britanic. Prin hainele pe care alege să le îmbrace Ducesa de Cambridge își exprimă solidaritatea, dă dovadă de respect, dar promovează și un stil de viață sustenabil.

FANATIK îți prezintă o listă a trucurilor vestimentare folosite de Kate Middleton, care o ajută să arate bine întotdeauna, fără să cheltuie prea mulți bani. Ai observat vreodată aceste detalii?

ADVERTISEMENT

Kate Middleton reutilizează ținute vechi

ate middletone gala bafta 2017
Ducesa de Cambridge a îmbrăcat în 2019 o rochie pe care a purtat-o și în 207.
Sursa: Colaj Fanatik/ Youtube

Kate Middleton poartă uneori o ținută veche, căreia îi aduce mici modificări. Așa a făcut și în 2019, când a apărut într-o rochie Alexander McQueen, pe care o îmbrăcase deja în 2017, la o gală din Londra. Kate a modificat partea superioară, înlocuind bretelele de pe umeri cu mâneci clasice.

Împrumută haine de la mama ei

Carole Middleton, în 2010.


Kate Middleton, în 2012.

Când a vorbit pentru prima dată cu supușii britanici, în calitate de membru al familiei regale, în 2012, Ducesa a urcat pe scenă într-o rochie albastră, pe care a împrumutat-o ​​de la mama ei. Carole Middleton a îmbrăcat această rochie în 2010, pentru cursele anuale de cai.

ADVERTISEMENT

Nu există nicio îndoială că mama și fiica purtau aceeași rochie, deoarece aceasta face parte dintr-o colecție unică a unui brand britanic.

Combină articole de lux cu piese din magazinele obișnuite

Când privim ținutele lui Kate Middleton, am putea crede că acestea costă o avere. Dar nu este adevărat. Ducesa de Cambridge cumpără adesea haine din magazinele de masă și poate, de exemplu, să combine o rochie Zara, de 100 de dolari, și o haină Alexander McQueen, de 20.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, îi plac hainele de la ASOS, Banana Republic, Topshop și Marks & Spencer și susține mărci britanice la prețuri accesibile.

Urmărește ofertele din magazine

În acest videoclip publicat pe Instagram, Kate poartă o haină cumpărată dintr-un magazin de tip outlet. Nu fi surprins dacă te întâlnești cu Kate Middleton în timp ce vizitezi unul dintre punctele de vânzare din Marea Britanie. În ciuda faptului că este membra Familiei Regale și și-ar putea permite orice, Ducesa de Cambridge nu se ferește să economisească și cumpere produse aflate la reducere.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton poartă bijuterii ieftine

kate-middletone-cercei-ieftini
Kate Middleton, purtând o pereche de cercei care au costat 7 dolari.
Sursa: Hepta.ro

Am văzut-o de multe ori pe Kate purtând diademe maiestuoase, împrumutate de la Regina Elisabeta a II-a. Totodată, Ducesa poate fi observată adesea purtând bijuterii ieftine, cumpărate din magazine obișnuite. În imaginea de mai sus, Kate Middleton poartă o pereche de cercei care costă 7 dolari.

Susține brand-urile ecologice

kate-middleton-sustenabilitate
Kate Middleton este adepta modei sustenabile.
Sursa: Hepta.ro

În ultimii ani, Kate Middleton a început să acorde o atenție deosebită modei sustenabile. Soția moștenitorului tronului britanic poartă adesea haine din materiale reciclate, ecologice și se asigură că producția lor nu dăunează muncitorilor.

Copiii ei poartă haine rămase de la rudele mai mari

Prințesa Anna și Prințul Harry, în copilărie.

kate-middletone-si-printul-louis
Kate Middleton și fiul său, Prințul Louis.
Sursa: Hepta.ro

Kate Middleton face tot posibilul pentru a insufla obiceiuri și valori copiilor ei, George, Charlotte și Louis. Pentru copiii regali nu este o noutate să poarte de mai multe ori aceleași haine. Ba chiar, uneori, Ducesa îi îmbracă cu articole vestimentare care au aparținut rudelor în copilărie, precum tatăl lor, Prințul William.

De asemenea, toți copiii lui Kate și William au apărut pentru prima dată în fața supușilor britanici, pe veranda Maternității Lindo Royal, în aceeași pătură albă tricotată.

ADVERTISEMENT