Life

Cine este, de fapt, Meghan Markle, soţia prinţului Harry. Cinci ani au trecut de la nunta celor doi

Au trecut cinci ani de la nunta prințului Harry și a lui Meghan Markle. O mulțime de lucruri s-au întâmplat de-a lungul timpului.
19.05.2023 | 08:00
Cine este de fapt Meghan Markle sotia printului Harry Cinci ani au trecut de la nunta celor doi
Harry și Meghan Markle împlinesc cinci ani de la nuntă. Sursa foto: Hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cinci ani- marcați de scandaluri- au trecut de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Actrița din America ar fi avut, acum, titlu nobiliar, dar în anul 2020 au renunțat la tot ceea ce înseamnă atribuții regale și s-au mutat în State.

Cum s-au cunoscut prinţul Harry şi Meghan Markle

În Casa Regală a Marii Britanii ar trebui să fie sărbătoare acum, dacă Harry și Meghan Markle nu ar fi renunțat la tot ce înseamnă atribuții regale pentru a sta departe de familia nobilă în America. Cei doi împlinesc astăzi, 19 mai 2023, cinci ani de la nuntă.

ADVERTISEMENT

Probabil că niciunul dintre ei nu prevedea acest lucru atunci când și-au început relația, în anul 2016. Prințul Harry și Meghan Markle sunt, de fapt, protagoniștii unei povești de dragoste desprinse din filme. Ironic sau nu, având în vedere că înainte de căsătorie, ducesa născută și crescută în Los Angeles a fost actriță.

S-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, organizată de una dintre prietenele apropiate ale actriței. Ba chiar, Meghan spunea că nu știa foarte multe lucruri despre Harry înainte de asta. Au simțit din prima că au o conexiune aparte, așa că numai două întâlniri mai târziu prințul a invitat-o într-o călătorie în Botswana, unde au campat sub cerul liber.

ADVERTISEMENT

În ce scandaluri au fost implicați Harry şi Meghan Markle

Arc peste timp, pe 8 noiembrie 2016 și-au recunoscut public relația, în 2017 s-au logodit, iar un mai târziu a avut loc și nunta. Dar prințul Harry și Meghan Markle nu și-au putut trăi în liniște, așa cum și-ar fi dorit.

Încă de la început, legătura lor a fost marcată de scandaluri. În primul rând, cei doi au început să fie urmăriți de presa tabloidă, chiar anunțul oficial al relației a fost făcut în urma hărțuirii lui Meghan și a familiei sale. Un reprezentant al Casei Regale a Marii Britanii a susținut atunci că Harry se teme pentru siguranța iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Ulterior, când Harry i-a prezentat-o fratelui său pe aleasa inimii sale, s-a lovit de un zid. William i-ar fi spus că se grăbește. Au existat o mulțime de zvonuri conform Familia Regală nu a fost deloc primitoare cu Meghan.

Totul a fost încununat cu faptul că în 2020, Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că renunță la atribuțiile regale și se mută în America. De aici, situația a devenit și mai rea. Au apărut în emisiunea lui Oprah, unde au făcut numeroase acuzații la adresa Familiei Regale, acuzând-o chiar de rasism.

ADVERTISEMENT

A urmat documentarul de pe Netflix, iar la finalul anului 2022, prințul Harry a lansat carte autobiografică Spare, în care a povestit că fratele său l-a bătut în timpul unui scandal izbucnit din pricina lui Meghan Markle. 

De ce au renunțat la atribuțiile regale

Pe 6 mai 2022 a avut loc încoronarea Regelui Charles. În timp ce William și Kate Middleton au primit titlul de Prințul și Prințesa de Wales, Harry s-a prezentat de unul singur la ceremonie, nu a avut voie să poarte uniforma militară și a plecat imediat după aceea.

Toate acestea s-au întâmplat datorită renunțării lor la atribuțiile regale. De altfel, motivul pentru care au luat această decizie ar fi fost că Familia Regală le îngrădea prea mult libertatea, după cum a povestit Meghan Markle în interviul oferit lui Oprah. Ea a mărturisit că se simțea sufocată și îngrădită, iar Harry a afirmat că nu voia că soția lui să ajungă în situația mamei sale, Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină, fiind urmărită de jurnaliști.

ADVERTISEMENT