Life

Regina Consoartă Camilla, momente de groază la bordul unui avion. Aeronava în care se afla a fost lovită de o pasăre

Regina Consoartă Camilla a trecut prin momente de groază la bordul unui avion după ce botul aeronavei a fost lovit de o pasăre.
29.10.2022 | 12:13
Regina Consoarta Camilla momente de groaza la bordul unui avion Aeronava in care se afla a fost lovita de o pasare
Regina Consoartă Camilla, momente de groază în avion. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Consoartă Camilla (75 de ani) a avut parte de clipe de groază în avion, în timp ce se întorcea din India. Un incident petrecut în timpul zborului i-a speriat pe pasagerii aflați la bord.

Regina Consoartă Camilla a trăit momente de groază la bordul unui avion

Soția Regelui Charles al III-lea a fost martora unui incident în timp ce se afla la bordul unui avion. Botul aeronavei a fost lovit de o pasăre chiar acolo unde este plasat radarul.

ADVERTISEMENT

Camilla se afla la bordul avionului avionului Boeing 777 al companiei British Airways, care zbura din India către aeroportul Heathrow din Londra.

Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit în urma incidentului care s-a petrecut vineri, după ora 13, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

“Aeronava a aterizat în siguranță, iar pasagerii au coborât în mod obișnuit.”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Palatul Buckingham încă nu a făcut comentarii în legătură cu acest incident.

Joia trecută, fosta ducesă de Cornwall a aterizat la Aeroportul Internațional Kempegowda, după care s-a deplasat la Soukya, un centru holistic de sănătate și wellness aflat în Bangalore.

ADVERTISEMENT

Regele și Regina Consoartă vizitează regulat centrul respectiv. Ultima dată au fost acolo împreună în 2019, de ziua actualului monarh al Marii Britanii.

Călătoria Camillei ar fi trebuit să fie una privată, după cum a declarat o sursă a poliției pentru Times of India. “Au existat instrucțiuni stricte de a nu face publică călătoria ei, deoarece este o vizită privată.”, a declarat sursa respectivă.

ADVERTISEMENT

În plus, Camilla nu a avut programate angajamente publice sau interacțiuni cu publicul pe parcursul călătoriei.

Regina Consoartă a recunoscut că se teme să zboare, însă acest lucru nu a împiedicat-o să călătorească de-a lungul timpului.

Cu toate acestea, au existat călătorii regale pe care le-a evitat din cauza acestei frici.

Camilla va fi încoronată anul viitor, alături de Regele Charles

Anul viitor, pe 6 mai, va avea loc încoronarea Regelui Charles. Evenimentul va avea loc la Westminster Abbey, iar Camilla va fi și ea încoronată alături de soțul ei.

Potrivit unor sure regale, Palatul Buckingham speră să renunțe discret la cuvântul “Consoartă” din titlul oficial al Camillei înainte de încoronare.

Titlul de “regină consoartă” este acordat soției regelui aflat pe tron și i-a fost acordat Camillei după moartea Reginei Elisabeta a II-a, atunci când Charles a devenit automat noul suveran.

De altfel, Elisabeta a II-a și-a dorit ca, după decesul ei, Camilla să aibă titlul de “regină consoartă”.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat...
Au auzit strigăte disperate de sub pământ, iar când s-au apucat de săpat au dat peste un om în viaţă. Bărbatul din Moldova fusese îngropat de viu de patru zile
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor