Life

Regina Elisabeta a II-a a ieșit din izolare. A plecat la Balmoral unde va petrece vacanța de vară! Angajații, în carantină 2 săptămâni

06.08.2020 | 10:40
Regina Elisabeta a II-a a ieșit din izolare. A plecat la Balmoral unde va petrece vacanța de vară! Angajații, în carantină 2 săptămâni
Regina Elisabeta a II-a a ieșit din izolare. A plecat la Balmoral unde va petrece vacanța de vară! Angajații, în carantină 2 săptămâni. Sursa foto: Captură BBC
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au plecat la Balmoral, unde vor petrece vacanța de vară, așa cum se întâmplă în fiecare an. De această dată, însă, plecarea a fost întârziată din cauza pandemiei.

În acest context, s-au luat măsuri drastice în ceea ce privește sănătatea Reginei. Astfel că, toți angajații, care sunt deja la reședința de vară, au stat în carantină două săptămâni, pentru a împiedica o eventuală contaminare.

ADVERTISEMENT

Pentru a se feri de noul coronavirus, cuplul regal a stat în izolare din luna martie, iar spre Balmoral, unde se află reședința de vară, a plecat cu avionul.

Măsuri speciale pentru vacanța de vară a Reginei Elisabeta a II-a

După ce s-au luat toate măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Regina Elisabeta a II-a va sta la reședința de vară din Aberdeenshire până la începutul lunii octombrie, potrivit publicației dailymail.co.uk.

ADVERTISEMENT

Sosirea Reginei la Balmoral a fost pregătită din timp. Angajații care vor sta cu ea și Prințul Philip au stat în carantină două săptămâni și nu au intrat în contact cu nimeni din afara castelului.

De asemenea, anul acesta, niciun alt membru regal nu va fi cazat la reședință pe toată perioada șederii Reginei. Dacă va fi cazul, ei care vor dori vor fi cazați în alte imobile din jurul proprietății care se întonde pe 50.000 de hectare.

Pentru a împiedica orice formă de contaminare, angajații suveranei au creat o adevărată bulă de protecție pentru ea și Prințul Philip pe toată perioad șederii.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, pe 20 noiembrie, Regina Elisabeta și Prințul Philip împlinesc 73 de ani de căsnicie. Cuplul regal are patru copii, opt nepoți și șapte strănepoți. Elisabeta li Philip s-au cunoscut de pe vremea când erau doar niște copii. Regina avea doar 13 ani când și-a întâlnit viitorul soț.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri