Life

Regina Elisabeta a II-a face angajări. Ce post și ce salariu oferă

21.01.2021 | 14:30
Regina Elisabeta a IIa face angajari Ce post si ce salariu ofera
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, pusă pe recrutări de personal. Foto: captură CBS
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii face angajări! Suverana Casei Regale își caută întăriri și oferă un job pentru care mulți ar sta la coadă, iar salariul oferit nu este de neglijat.

Concret, Casa Regală a Marii Britanii caută un asistent specializat în design de bijuterii, care ar urma să lucreze în cadrul atelierului Royal Collection Trust, situat în orașul Stoke-on-Trent.

ADVERTISEMENT

În respectivul atelier se produc bijuterii și obiecte artizanale precum vase ceramice sau din diferite materiale ceva mai rare, o parte din materia primă adusă din China.

Regina Elisabeta a II-a caută un om priceput la toate, în materie de producție de bijuterii

Potrivit revistei spaniole Lecturas, personalul Casei Regale Britanice, cel care se ocupă de recrutări, a pus la dispoziție acest loc de muncă pentru cei care sunt pasionați de tot ce înseamnă design de bijuterii, dar și oameni care se pricep cât de cât la marketing și la organizare, căci munca presupune și planificarea producției accesoriilor sau obiectelor respective.

ADVERTISEMENT

Atelierul Royal Collection Trust oferă un contract sigur și continuă să facă interviurile de angajare până la sfârșitul acestei luni, urmând ca ulterior să aleagă cel mai potrivit angajat.

Cerințele pe care Regina Elisabeta a II-a le are de la cel care va munci pentru Casa Regală sunt cele clasice pe care le regăsim la aproape orice job.

ADVERTISEMENT

Salariu de 23.000 de lire sterline pe an sau mai mult

Suverana își dorește în primul rând o persoană implicată în ceea ce face, bine organizată, cu capacitate de muncă sporită și pricepută la a planifica și a prioritiza forma efectivă a bijuteriilor pentru încadrarea în termene, dar și capabilă să proceseze volume mari de muncă cu precizie.

Angajatul pe care îl caută Casa Regală va trebui să se ocupe atât de producție, de supraveghere, cât și de relația cu clienții.

ADVERTISEMENT

Cel ales, informează presa, ar primi garantat 23.000 de lire pe an, însă salariul poate fi mai mare, căci depinde de experiența profesională, iar dacă muncitorul satisface așteptările Casei Regale, această sumă poate crește. Persoana care va lucra în atelier va avea, de asemenea, ocazia să o cunoască personal pe Regina Elisabeta.

Calculat în lei, salariul se ridică undeva la 10.000 pe lună, adică 126.500 de lei pe an.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT