Life

„Regina întunericului”, gest neașteptat la Măruță în emisiune. Povestea femeii care s-a ocupat de înmormântarea Ionelei Prodan și a lui Ion Dichiseanu

Gabriela Lucuțar și-a câștigat titlul de „Regina Întunericului”. Femeia este patroana unei firme de pompe funebre și s-a ocupat de înmormântările unor celebrități precum Ion Dichiseanu sau Ionela Prodan.
03.05.2022 | 19:20
Regina intunericului gest neasteptat la Maruta in emisiune Povestea femeii care sa ocupat de inmormantarea Ionelei Prodan si a lui Ion Dichiseanu
Gabriela Lucuțar s-a ocupat de înmormântarea lui Ion Dichiseanu. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Gabriela Lucuțar a putut fi urmărită recent și în emisiunea Mâncare pe care, difuzată pe Acasă TV, iar Cătălin Măruță a invitat-o la rândul său pentru a-și spune povestea de viață. Femeia nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus cadou prezentatorului o colivă făcută chiar de ea.

Gabriela Lucuțar, „Regina Întunericului”, s-a ocupat de înmormântările unor celebrități precum Ionela Prodan și Ion Dichiseanu

Gabriela Lucuțar este căsătorită, are 38 de ani, trei copii și o pasiune cel puțin neobișnuită. Supranumită Regina Întunericului, femeia deține o firmă de pompe funebre, dar și un salon de înfrumusețare. Gabriela nu a mers cu mâna goală în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

A dus cu ea o colivă, pe care a pregătit-o de una singură, un colac, dar și o cruce de lemn pe care i le-a făcut cadou moderatorului. Soțul Andrei s-a bucurat de gest, mai ales că a primit desertul său favorit.

Ceea ce o deosebește de concurență este faptul că ea s-a ocupat de înmormântările unora dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Pe listă se regăsesc Ion Dichiseanu, Ionela Prodan și Sebastian Papaiani. Nu este de mirare faptul că cel mai scump sicriu pe care îl pune la dispoziție clienților valorează 12.000 de lei.

ADVERTISEMENT

„Regina Întunericului” se ocupă de una singură și de îmbălsămare, al cărui cost se ridică la 6000 de lei, dar și de machiajul decedaților, după cum a mărturisit chiar ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Ideea afacerii i-a venit atunci când avea 24 ani. A plecat de una singură în Germania, chiar dacă nu mai părăsise niciodată țara, de unde și-a achiziționat un dric. Drumul nu a fost unul lipsit de peripeții, s-a rătăcit, nu a știut unde să înnopteze, dar a reușit să ajungă acasă.

ADVERTISEMENT

„Sunt regină în ceea ce fac. Sunt regina funeraliilor”

Nu se dă în lături de la nimic și susține că poate face orice de una singură. Gabriela Lucuțar susține că nu este nicio dorință a clienților pe care să nu o poată îndeplini. Din punctul său de vedere, faptul că este atât de implicată i-a adus succesul.

„Sunt regină în ceea ce fac! Sunt regina funeraliilor. Acest eveniment îl fac să fie de top. Înmormântarea trebuie să fie de neuitat.

ADVERTISEMENT

Eu trăiesc ce trăiește familia. Eu sunt acolo să le ofer sprijinul meu emoțional în primul rând. Eu sunt diferită de cei care sunt în branșa asta, a serviciilor funerare. De ce? Pentru că mă ocup cu sufletul în primul rând. Nu fac treaba asta doar pentru partea financiară, ci asta știu eu și știe Dumnezeu.

Fac lucrurile din suflet și mă atașez de fiecare caz în parte și nu plec de acolo până nu văd că familia este foarte mulțumită! Omul nu mă plătește pe mine la minut, la oră. Omul mă plătește la serviciu”, a declarat Gabriela Lucuțar.

Care este cea mai neobișnuită dorință pe care Gabriela Lucuțar a îndeplinit-o?

Când vine vorba de cea mai puțin obișnuită dorință pe care o familie a avut-o, Gabriela Lucuțar a dezvăluit că a trebuit să organizeze o ședință foto în care defunctul se afla pe baltă, la pescuit.

„Era pescar decedatul, a trăit mai mult pe baltă decât acasă și mi-au spus că vor să-l ducă la o baltă și să-i facă o poză.

Ne-am dus la o baltă privată, l-am scos din sicriu, l-au așezat pe scaun și i-au pus undița în mână. Mi-am cerut scuze, am spus că trebuie să plec. Eu n-am râs de treaba asta, dar a fost prea mult pentru mine”, a povestit „Regina Întunericului”.

În plus, Gabriela Lucuțar a recunoscut că este căutată de clienți chiar și cu câțiva ani înainte de a înceta din viață, doar pentru a se asigura că ea se va ocupa de funeralii.

ADVERTISEMENT