Life

Regretul cu care a murit Mitică Popescu: “Nu realizezi la timp chestia asta”

Mitică Popescu a avut o carieră frumoasă, însă a avut un mare regret în plan personal. Iată care a fost neîmplinirea cu care a murit actorul.
03.01.2023 | 18:36
Regretul cu care a murit Mitica Popescu Nu realizezi la timp chestia asta
Mitică Popescu a murit cu un mare regret în suflet. De ce nu a avut actorul copii
ADVERTISEMENT

Mitică Popescu a murit la vârsta de 86 de ani, după ce în ultima parte a vieții sale s-a confruntat cu probleme cardiace care i-au grăbit sfârșitul. Considerat unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre, el s-a stins din viață cu un regret.

Regretul lui Mitică Popescu

Chiar dacă a avut o carieră strălucită în teatru, film și televiziune, Mitică Popescu a avut, totuși, o mare neîmplinire. Într-un interviu acordat cu câțiva ani în urmă pentru Adevărul, el și-a deschis sufletul și a spus care este regretul său.

ADVERTISEMENT

“Regret că nu am copii dar în profesia noastră nu realizezi la timp chestia asta. N-ai timp să ţii nici măcar o floare… Îmi amintesc că atunci când s-a prăpădit bietul tata am avut nu ştiu câte spectacole în acea săptămână.

Poldi nici n-a putut veni la înmormântare, că avea matineu. Eu dimineaţa am fost la înmormântare la tata, iar seara eram pe scenă. Această meserie înseamnă sacrificii”, a spus maestrul, care a recunoscut că, pentru el, cariera a fost mereu pe primul plan.

ADVERTISEMENT

Cine a fost soția lui Mitică Popescu

Marea dragoste a lui Mitică Popescu a fost Leopoldina Bălănuță, care s-a stins din viață pe 14 octombrie 1998. Cei doi au avut un mariaj de 25 de ani, însă nu au avut și urmași.

”Ne făcea plăcere să ne întâlnim doar noi doi, fară prieteni, și stăteam ore întregi într-un restaurant până la ora închiderii. Fără declarații banale, pompoase, am simțit amândoi că suntem făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Am realizat că o iubesc pe Poldi atunci când a trebuit să fie internată timp de o lună și jumătate la Fundeni, din cauza unei peritonite.

O vizitam în fiecare zi, îi duceam de mâncare și stăteam câtmai mult posibil lângă ea”, mărturisea marele actor despre cea care a fost dragostea vieții sale.

ADVERTISEMENT

El nu s-a recăsătorit după decesul Leopoldinei.

Tags: