Life

Regula ciudată pe care o mireasă a impus-o la propria nuntă. A stârnit mari controverse în mediul online și sute de reacții

Principiul neașteptat pe care s-a ghidat o femeie la nunta sa. A iscat numeroase discuții în contradictoriu în social media.
11.05.2023 | 09:30
Regula ciudata pe care o mireasa a impuso la propria nunta A starnit mari controverse in mediul online si sute de reactii
Principiul neașteptat pe care s-a ghidat o femeie la nunta sa. A iscat numeroase discuții în contradictoriu în social media. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Regula ciudată pe care o mireasă a impus-o la propria nuntă. A stârnit mari controverse în mediul online și sute de reacții. Ce a refuzat să facă și cum a motivat alegerea cu care a fost de acord inclusiv partenerul de viață.

Principiul neașteptat pe care s-a ghidat o femeie la nunta sa. A iscat numeroase discuții în contradictoriu în social media

O femeie s-a ghidat la nunta sa după un principiu neașteptat, însă care a iscat numeroase discuții în contradictoriu în social media. Mireasa a povestit că i-a cerut cumnatei sale să nu vină însoțită de cei doi copii și de sugar.

ADVERTISEMENT

Micuții sunt foarte neastâmpărați și nu stau locului o clipă, motiv pentru care ar fi fost foarte gălăgioși în ziua cea mare. Mai mult decât atât, aceasta a fost de acord ca alte familii să vină la ceremonie alături de copiii lor.

În aceeași notă, femeia a mai subliniat că cei doi i-ar putea agita și pe ceilalți micuți invitați. În plus, mireasa a notat faptul că este genul care iubește copiii și care își dorește în viitorul apropiat să devină mamă.

ADVERTISEMENT

„Nici eu, nici logodnicul meu nu avem nimic împotriva copiilor în general. Amândoi ne dorim copii în viitor și vor mai fi alți câțiva copii mici la nuntă, pe toți pe care îi cunoaștem personal și se comportă mult mai bine în mediile publice. 

Ceremonia noastră de nuntă va avea loc în aer liber, dar recepția va fi în mare parte în interior, cu un spațiu în aer liber limitat. Copiii surorii vitrege a logodnicului meu vor avea loc afară pentru a alerga.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil că vor deranja în continuare oaspeții și nu vor avea suficient spațiu pentru a alerga în preajma recepției”, a spus mireasa pe platforma reddit.com, conform Mirror. Din păcate, oamenii nu au fost de acord cu decizia sa.

Mireasa, pusă la zid pentru regula de la nunta sa

Mireasa a fost pusă la zid pentru regula surprinzătoare de la nunta sa. Peste 600 de persoane au reacționat la postarea sa, unii fiind de părere că nu este deloc bine ce face, mai ales că este vorba de rudele sale.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și oameni care au încurajat-o pe femeie să facă ceremonia fără a chema copii în ziua cea mare. În felul acesta ar putea evita unele momente neașteptate care i-ar putea strica nunta cu alesul inimii sale.

ADVERTISEMENT
Tags: