Life

Ce nu trebuie să poarte niciodată femeile la o nuntă. Greșelile pe care trebuie neapărat să le eviți

Ce nu ar trebui să poarte niciodată femeile la o nuntă. Greșelile care trebuie evitate dacă primești invitație la un asemenea eveniment.
09.05.2023 | 11:45
Ce nu trebuie sa poarte niciodata femeile la o nunta Greselile pe care trebuie neaparat sa le eviti
Ce nu trebuie să poarte femeile la o nuntă. Sursa foto: Freepik/ freepic.diller
ADVERTISEMENT

Ținutele pe care femeile nu ar trebui niciodată să le poarte la o nuntă. Este bine să eviți astfel de greșeli și să alegi articolele vestimentare potrivite, pentru a evita să fii într-o lumină nefavorabilă.

Ce nu trebuie să poarte femeile la o nuntă. Aceste greșeli trebuie evitate

Nunta este un eveniment foarte important în viața unui cuplu, iar mirii vor ca aceasta să iasă perfect. Acest eveniment este un motiv de bucurie și pentru invitați, care au ocazia să petreacă alături de apropiați.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ai o nuntă sau mai multe în acest an, trebuie să știi că sunt câteva reguli nescrise de care ar trebui să ții cont atunci când vine vorba de ținută, mai ales în cazul femeilor.

Atunci când ești invitată la o nuntă, evită să porți articole vestimentare care lasă prea multă piele la vedere. Dacă te prezinți la eveniment cu o asemenea ținută, acest lucru nu va fi pe placul celor mai mulți invitați. Mai mult, ți s-ar putea atrage atenția.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la o nuntă nu trebuie să porți rochii elegante care lasă la vedere lenjeria intimă. Pentru a evita privirile dezaprobatoare ale altor invitați, ai două variante. Poți opta pentru o rochie prin care să nu se vadă nimic. O altă variantă este să porți o lenjerie intimă care să nu se vadă deloc.

Nu alege o ținută care să fie neagră din cap până în picioare. Ar trebui să alegi o rochie care să aibă măcar o pată de culoare. De altfel, poți opta pentru o pereche de încălțăminte colorată.

ADVERTISEMENT

Și îmbrăcămintea strălucitoare trebuie neapărat evitată. O ținută care strălucește va eclipsa mireasa, care nu va mai fi în centrul atenției, așa că evită astfel de piese de îmbrăcăminte.

Rochiile cu animal print trebuie evitate cu orice preț atunci când mergi la un asemenea eveniment. Anul acesta, acest tip de rochii se poartă pe plajă sau în locurile unde există petreceri restrânse, notează spynews.ro. Aceste ținute sunt evitate de multe femei, mai ales că în 2023 sunt demodate.

ADVERTISEMENT

În plus, la o nuntă nu trebuie să porți niciodată blugi, care nu sunt potriviți nici pe timpul zilei, la cununie, dar nici la petrecere. Cel mai bine e să alegi un costum care să aibă o pereche de pantaloni eleganți, dacă nu vrei să porți rochie.

Motivul pentru care invitații de la nuntă nu trebuie să poarte alb

De cele mai multe ori, invitații de la o nuntă evită să poarte ținute albe. În general, mirele și mireasa pot purta alb, așa că cei care vin la acest eveniment trebuie să opteze pentru altă culoare. Dacă porți alb la o nuntă, cu siguranță cineva îți va atrage atenția, lucru care e valabil și în cazul bărbaților.

În cazul femeilor, trebuie să evite să poarte o ținută în culorile pe care le poartă domnișoarele de onoare. Nu este neapărat un lucru grav dacă faci acest lucru, însă invitații te-ar putea confunda cu o domnișoară de onoare.

Alte ținute de evitat sunt cele în culori neon, care sunt potrivite pentru plajă sau pentru alt tip de petreceri. Poți alege, în schimb, culorile pastel, iar invitații îți vor aprecia ținuta.

ADVERTISEMENT
Tags: