Sport

„Regula de 15 minute” a lui Gigi Becali. Cum face schimbările patronul FCSB

FCSB a operat nu mai puțin de 4 schimbări la pauza meciului cu Oțelul. După o primă repriză sub așteptări, echipa condusă de Becali a arătat mai bine în partea secundă a meciului.
01.11.2023 | 13:50
Regula de 15 minute a lui Gigi Becali Cum face schimbarile patronul FCSB
Gigi Becali a dezvaluit cum decide schimbarile la FCSB. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la 3 remize consecutive, două în campionat și una în Cupa României. Echipa pregătită de Elias Charalambous s-a văzut egalată atât de Petrolul, cât și de Oțelul în finalul jocurilor. Partida cu gălățenii a provocat un scandal imens. Becali a acuzat viciere de rezultat la golul anulat al lui Dawa.

Strategia lui Gigi Becali în privința schimbărilor la FCSB

“Mie îmi place echipa. Că îi verificăm pe jucători, dar asta e altceva. Să vedem cine funcționează, cine nu. O să vedeți care funcționează mai bine. Aici trebuie să dai război. E logică treaba.

ADVERTISEMENT

Dacă atingi mingea de mai multe ori, înseamnă că joci mingea. Dacă joci mingea, înseamnă că e la tine. Dacă în 15 minute o atingi de trei ori… Pe asta merg. Și văd și din comentariul meciurilor”, a spus Gigi Becali.

FCSB a făcut nu mai puțin de 4 schimbări la pauza duelului cu Oțelul Galați. Modificările din timpul partidelor apar în urma apatiei jucătorilor lui Gigi Becali. Acesta are o regulă pe care o urmează la fiecare partidă. Dacă jucătorul nu este implicat în construcție și nu se arată la joc, atunci este schimbat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali le cere jucătorilor să se arate la joc

“Dacă după 15 minute nu am auzit de un jucător… Nu am auzit? Atunci să nu mai joace. Băluță nu iese. Nu pentru că a dat gol, ci pentru că e fotbalist. Dar îi voi spune că asta nu înseamnă că facem doar faulturi.

I-am dat benzină prea bună, cu cifra octanică 100. A făcut doar faulturi. E fotbalist, aleargă. Intră și comentatorul zice ‘Băluță, Băluță, Băluță’. E mingea doar la el. Dar vom aduce un atacant puternic, care să intre în combinații”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB este într-o scădere de formă după o serie de rezultate de egalitate care i-a permis CFR-ului să se apropie la un singur punct. 2-2 cu Universitatea Cluj, 0-0 cu Voluntari și 2-2 cu Petrolul este bilanțul formației lui Gigi Becali în Superligă.

Duelul din Cupă s-a terminat și el cu o remiză. Formația condusă de Gigi Becali a plecat de la Galați cu un singur punct. Băluță a reușit deschiderea scorului cu un șut spectaculos în minutul 76, însă Lopez a adus egalarea pentru gazde chiar înainte de fluierul final.

ADVERTISEMENT

FCSB are ocazia să își ia revanșa față de suporteri în etapa următoare. Echipa de pe primul loc va primi vizita Rapidului pe Național Arena. Giuleștenii au moralul ridicat înainte de derby. Echipa lui Bergodi a câștigat cu 2-o confruntarea de pe teren propriu contra Universității Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,80 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB - Rapid