Life

Relu Pănescu, trimis fără mâncare în exil. Cum explică Războinicii de la Survivor România controversatul gest

Scandal uriaș în tabăra Războinicilor de la Survivor România. Relu Pănescu a fost trimis în exil de către colegii săi, fără să primească mâncare deloc. Cum au justificat aceștia gestul controversat?
21.02.2022 | 20:50
Relu Panescu trimis fara mancare in exil Cum explica Razboinicii de la Survivor Romania controversatul gest
Relu Pănescu nu a primit deloc mâncare de la Războinicii de la Survivor România, după ce a fost trimis în exil. Foto: Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

Trimiterea în exil a concurenților de la Survivor România a scindat și mai multe cele două echipe care se luptă pentru hrană și pentru imunitate săptămână de săptămână.

Ștefania Ștefan, cea care a obținut cel mai bun timp pe traseele în ediția din 20 februarie 2022, l-a trimis în exil pe Relu Pănescu, după ce s-a consultat cu echipa.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Natalia a decis ca Eduard CRBL să plece din echipă. Lucrurile au început să se complice în primele ore pentru cei doi concurenți izolați de echipele lor.

Relu Pănescu, trimis fără mâncare în exil de Războinicii de la Survivor România

În timp ce CRBL și-a primit lucrurile de la Faimoși, dar și porția sa de orez și de nucă de cocos, Relu Pănescu a răbdat foamea o perioadă. Războinicii au uitat complet de el.

ADVERTISEMENT

Relu a avut noroc cu CRBL, în cele din urmă. Artistul a împărțit mâncarea pe care a primit-o cu el. Ștefania Ștefan a vorbit în numele echipei la consiliul de nominalizări și a spus că ei au înțeles greșit informațiile primite de la prezentator.

Războinicii credeau că Relu va primi mâncare de la echipa de producție. Ștefania a izbucnit în lacrimi și a spus că nimeni nu a avut vreo secundă intenția să îl țină pe Relu înfometat.

ADVERTISEMENT

„Teatru de comedie. Care echipă? Nu știu dacă vă puteți imagina ce e în sufletul meu”, a spus Relu Pănescu, îndurerat și nervos.

„Pot spune din partea colegilor că a fost greșeală. Nimeni nu a vrut să nu îi dea mâncare lui Relu. Chiar am înțeles greșit acea informație”, este explicația oferită de Ștefania Ștefan în show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

„Nu am nevoie de mila lor”

Relu s-a ținut tare și a spus că nu are nevoie de mila nimănui. Se va baza doar pe el de acum înainte în acest concurs. Gestul Războinicilor de a nu îi trimite mâncare lui Relu i-a șocat și pe cei din tabăra Faimoșilor.

Cătălin Zmărăndescu și CRBL i-a certat în repetate rânduri, spunându-le că ar trebui să le fie rușine pentru comportamentul lor.

„Nu am nevoie de mila lor, doar de mila lui Dumnezeu. Când am venit și i-au adus mâncare lui CRBL… CRBL mi-a dat posibilitatea să mă servesc de la el. A zis: hai să împărțim din nou ce a mai rămas”, a declarat Relu.

 „Orice argument ar da, nu este plauzibil și nu poate fi înțeles”, a mărturisit CRBL.

ADVERTISEMENT