Life

Remus Boroiu de la Survivor România 2023, trecut interzis minorilor! Din ce a câștigat bani înainte de show-ul de la Pro TV

Remus Boroiu de la Survivor România 2023 a practicat una din cele mai controversate meserii în trecut. Din ce și-a câștigat banii de zi cu zi înainte de show-ul de la Pro Tv?
05.01.2023 | 14:00
Remus Boroiu de la Survivor Romania 2023 trecut interzis minorilor Din ce a castigat bani inainte de showul de la Pro TV
Remus Boroiu, concurent la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Remus Boroiu, unul dintre faimoșii noului sezon Survivor România 2023 de la Pro Tv, are un trecut mai puțin ortodox, în accepțiunea multora.

Remus Boroiu de la Survivor România 2023 a făcut videochat

Concurentul care s-a stabilit de o vreme în Bali, acolo unde duce o viață la care mulți doar visează, a experimentat mai multe joburi de-a lungul anilor pentru a-și câștiga existența.

ADVERTISEMENT

Una dintre meseriile pe care acesta a desăvârșit-o cu ”profesionalism” are mare legătură cu camera de luat vederi, doar că publicul era diferit.

Mai exact, Remus s-a specializat o bună bucată de vreme în ceea ce mulți numesc lucru manual și nu, nu ne referim aici la croșetat sau origami. Concurentul din tabăra Faimoșilor a făcut bani în trecutul său glorios din videochat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul s-a dezbrăcat în fața celor care i-au ”donat bani”, fără inhibiții, iar imaginile cu acesta în toată splendoarea au circulat mult timp pe internet. S-a creat destul de mare vâlvă mai ales când acesta participase într-un alt reality-show, tot la PRO TV, și anume Ferma vedetelor.

Succesul de care s-a bucurat în videochat nu este singurul care merită menționat. Remus a avut o serie de realizări de-a lungul timpului, fiind campionat la body-building.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de fitness și-a construit o casă în Bali

Antrenorul de fitness a știut cum să investească în viața sa, construindu-și o casă în Bali, Indonezia. Despre locuința sa și viața departe de România, sportivul a vorbit de curând în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Din păcate, Remus nu se va putea bucura prea repede de locuința sa din Bali, întrucât acesta este angrenat în competiția Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

„Sincer, îmi doresc de ceva timp să ajung la Survivor și se pare că în 2022 am fost atât de cuminte încât le primesc pe toate. M-am aliniat cu sufletul meu și cu misiunea mea aici pe Pământ încât a venit și această provocare.

Nu pot spune nu provocărilor, mai ales de genul acestora. Sunt încântat de partea pozitivă și anume că voi lăsa tot ce înseamnă telefon, tehnologie și voi face un detox tehnologic masiv”, a declarat Remus în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Cât despre casa din Bali, el spunea că e încântat. „Tocmai am terminat-o! E “fresh” casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali!”, explica Remus Boroiu.

Și fratele său, celebrul Andi Constantin, a câștigat bani din videochat

Remus nu este singurul bărbat celebru din familia sa. Puțini știu că acesta are un frate la fel de cunoscut, care împărtășește pasiunea pentru transformarea corporală.

Boroiu este cu patru ani mai mare decât fostul burlac de la Antena 1, Andi Constantin, și acesta participând la un moment dat în competiția Survivor România.

Colac peste pupăză, nu doar bodybuildingul îl au în comun cei doi frați. Și Andi Constantin, la fel ca Remus, a făcut în trecut videochat. Despre această experiență, Andi a vorbit fără menajamente.

„Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați!”, susținea fosta ispită masculină de la Insula iubirii.

ADVERTISEMENT