News

Replica halucinantă a profesoarei care a chiulit de la muncă 20 de ani din ultimii 24 de carieră. „Îmi pare rău, acum sunt la plajă!”

Replica halucinantă a profesoarei care a lipsit 20 de ani de la muncă. Femeia susține că „va restabili adevărul”, dar acum este la plajă.
28.06.2023 | 21:01
Replica halucinanta a profesoarei care a chiulit de la munca 20 de ani din ultimii 24 de cariera Imi pare rau acum sunt la plaja
Replica halucinantă a profesoarei care a chiulit de la muncă 20 de ani din ultimii 24 de carieră. Foto descriptiv: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Replica halucinantă a profesoarei care a chiulit de la muncă 20 de ani din ultimii 24 de carieră. Cinzia Paolina de Lio, din Italia, spune că presa nu ar fi prezentat evenimentele exact așa cum s-ar fi întâmplat.

Replica halucinantă a profesoarei care a chiulit de la muncă 20 de ani din ultimii 24 de carieră

Profesoara susține că adevărul va ieși la iveală. Femeia a mai spus că își va dovedi nevinovația, dar după ce se va întoarce din vacanță: „Îmi pare rău, acum sunt la plajă!”, a declarat Cinzia Paolina de Lio, potrivit BBC.

ADVERTISEMENT

„Voi restabili adevărul în privinţa acestei povești absolut unice și suprarealiste. Nu răspund la întrebările aruncate de jurnaliștii care nu ar face dreptate versiunii mele asupra faptelor”, a precizat fostul cadru didactic.

Profesoara de liceu care preda Istoria și Filosofia susține că are documente care demonstrează că a fost la ore. Amintim că femeia, soția unui ofițer al Gărzii de Finanțe, a fost concediată în 2017 după o bătălie juridică ce a ținut câțiva ani.

ADVERTISEMENT

În 2018, italianca a fost reintegrată în învățământ, în urma hotărârii unui judecător din Veneția. Însă, Ministerul Educației a făcut recurs, iar decizia a fost anulată de Curtea Supremă de Casație, în urmă cu o săptămână.

Elevii au observat că profesoara era ”nepregătită”

Reprezentanții ministerului au dezvăluit că Paolina de Lio a lipsit de la muncă 20 de ani din cei 24 ai carierei sale. În total, femeia ar fi adunat doar patru luni consecutive de predare în cadrul unui liceu din Veneția.

ADVERTISEMENT

Presa din Italia scrie că fosta profesoară ar fi stat la catedră patru ani, iar aceștia cu pauze. Potrivit Ministerului Educației, 10 ani a lipsit cu totul de la catedră. Mai mult, femeia obișnuia să își ia în mod frecvent concedii medicale, ceea ce s-a întâmplat în perioada celorlalți 14 ani.

În cele patru luni în care și-a desfășurat activitatea constant, elevii au observat lipsa de pregătire a femeii. Profesoara nu avea un suport de curs, iar notele erau date „aleatoriu și improvizat” cursanților săi.

ADVERTISEMENT

Elevii au refuzat să se mai prezinte la cursuri, iar inspectorii din educație au declanșat o anchetă. Aceștia au constatat că studenții aveau dreptate și că Cinzia Paolina de Lio nu era pregătită pentru postul de profesoară.

ADVERTISEMENT
Tags: