Life

Faceți cunoștință cu Harnaaz Kaur Sandhu, cea mai frumoasă femeie din lume! Pe ce loc s-a clasat România la Miss Univers 2021

Misiune grea pentru juriul din cadrul concursului ”Miss Univers 2021” care a desemnat-o pe reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu, cea mai frumoasă femeie din lume.
13.12.2021 | 16:02
Harnaaz Sandhu este Miss Univers 2021. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concursul ”Miss Univers 2021” s-a terminat, iar câștigătoarea acestei mari competiții de frumusețe a fost desemnată o tânără din India, Harnaaz Kaur Sandhu.

Optzeci de femei din întreaga lume s-au luptat pentru titlul de ”Miss Univers 2021”, dar doar trei au urcat pe podium. Pe lângă Harnaaz Kaur Sandhu care a primit râvnita coroniță și titlul de “Cea mai frumoasă femeie din lume”, locul doi a fost ocupat de candidata din Paraguay, Nadia Ferreira, iar locul trei l-a ocupat Lalela Mswane , din Africa de Sud.

ADVERTISEMENT

Harnaaz Kaur Sandhu este Miss Univers 2021

Harnaaz Kaur Sandhu în vârstă de doar 21 de ani a primit coroana frumuseții, fiind anul acesta desemnată ”Miss Univers 2021”.

Marele premiu vine după ce indianca a mai bifat astfel de reușite, obținând în luna august a acestui an premiul ”Miss Diva Univers 2021”, în 2019 a fost ”Miss India Punjab”, un an mai devreme a fost desemnată ”Miss Max Emerging Star India”, iar în 2017 a fost ”Miss Chandigarh”.

ADVERTISEMENT

”Am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”

Harnaaz Kaur Sandhu s-a născut în Chandigart, a urmat Școala Publică Shivalik și a absolvit Colegiul Guvernamental de Fete din același oraș. De asemenea, tânăra are și un master în Administrație Publică terminat.

În finala concursului ”Miss Univers 2021”, Harnaaz Kaur Sandhu a ținut un discurs inspirațional pentru toate tinerele care sunt la început de drum sau care se luptă cu părerile pe care le au cei din jur despre ei.

ADVERTISEMENT

”Cel mai important sfat pentru femei este să fie ele. Sunteți unice și asta vă face puternice și frumoase, nu vă mai comparați cu cei din jur. Sunteți liderul vieții voastre. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a spus Harnaaz Kaur Sandhu pe scena concursului de frumusețe, înainte să fie desemnată marea câștigătoare.

Carmina Catfas, candidata României la Miss Univers 2021

Candidata României la ”Miss Univers 2021” a fost Olimpia Elena Carmina Catfas. Tânăra a ajuns în cadrul concursului de frumusețe până în etapa preliminară, dar nu s-a clasat în top trei.

ADVERTISEMENT

”Sentimentele de pe scena @missuniverse nu pot fi descrise în cuvinte. Înălțător, ireal, de vis. Vineri seara am avut șansa de a simți aceste trăiri pe care le auzeam până acum doar în interviuri, am avut ocazia de a imi împlini un vis și de a aduce numele României în fața întregii lumi”, a scris Olimpia Elena Carmina Catfas pe Instagram.

Miss Univers 2021 s-a desfășurat în India

Anul acesta, ”Miss Univers 2021” s-a desfășurat în Eilat, Israel, pe 12 decembrie, în ciuda restricțiilor de călătorie impuse la nivel de stat din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, pe tot parcursul competiției, participantelor li s-a făcut test PCR la fiecare 48 de ore.

“Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie. Vom şti cum să gestionăm lucrurile. Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula”, declara înainte de marea competiție ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov, conform DIGI24.

ADVERTISEMENT