Life

Un manelist celebru face un anunț șoc! Își donează copilul nenăscut

Celebrul manelist Ali Sultanul a șocat pe toată lumea cu postarea sa în care anunță că vrea să-și doneze copilul nenăscut, dacă va fi tot băiat.
10.11.2023 | 13:30
Un manelist celebru face un anunt soc Isi doneaza copilul nenascut
Ali Sultanul, anunț șoc! Manelistul vrea să își doneze copilul. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cântărețul de manele Ali Sultanul a dat bomba! A postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a făcut un anunț de-a dreptul șocant. Manelistul, tată a 3 băieți, a spus că își donează copilul nenăscut dacă nu va fi fată. În exclusivitate pentru FANATIK, Ali Sultanul lămurește întreaga situație.

Ali Sultanul își donează copilul pe care îl așteaptă împreună cu soția sa: “Oamenii au reacționat mai agresiv”

Manelistul a luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul său. Într-o postare, a scris: “Vă salut pe toți cu drag. Soția mea este gravidă. Eu vreau o fetiță. Dacă e băiat îl donăm, deoarece mai am 3. Cine dorește să dea mesaj. Vorbesc serios”. Chiar dacă a fost o glumă, oamenii s-au cam “aprins” în comentarii. Iar soția artistului nu a avut nicio reacție legat de postarea lui Ali, deoarece îl cunoaște și știe că mai face glume.

ADVERTISEMENT

“Gluma a venit așa, pe moment, așa mi-a trecut prin cap. Am văzut că unii oameni au reacționat mai agresiv, așa că am șters postarea. Mi-a spus cineva că vrea să îi dau și nevasta și copilul.

Soția mea nu a avut nicio reacție când a văzut postarea. Mă cunoaște, știe că sunt mai nebun așa. Am primit și mesaje în privat, dar nu de hate neapărat. În schimb au fost unii care chiar au luat în serios toată treaba, nu mă așteptam. A fost o femeie, parcă era, mi-a spus că vrea ea copilul”, a declarat Ali Sultanul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ali Sultanul și soția sa au ales deja numele pentru bebeluș: “Trebuie să fie fetiță neapărat”

Artistul și soția sa au ales deja nume pentru cel de-al patrulea copil, care urmează să vină pe lume. Ali Sultanul spune că vrea neapărat să aibă o fetiță, pe care să o cheme Cataleea. Cu toate că are deja 3 băieți, în cazul în care ar veni pe lume și al patrulea, cei doi soți au ales și un nume de băiat. Manelistul spune că e frumos să fii și tată de băieți, dar nu se lasă până nu va face și o fetiță.

“Ne-am gândit deja la nume pentru bebeluș. Dacă va fi fată, o va chema Cataleea. Nu va fi băiat. Nu am aflat încă sexul, dar știu eu că nu e băiat. Avem și un nume de băiat, pe care l-am ales. Acum, dacă ar fi totuși băiat cred că îi vom pune numele Zein.

ADVERTISEMENT

Să fii tată de 3 băieți e așa și așa. Ești fericit, ești tată, ai 3 copii. Dar îmi doresc fată. Dacă ar fi tot băiat înseamnă că ar trebui să mai lucrez la asta. Trebuie neapărat să fie fată acum. Până la urmă trebuie să facem și o fetiță”, a mai spus manelistul.

Ali Sultanul “se ia la trântă” cu haterii pe internet

Glumeț din fire, atunci când manelistul postează ceva, oamenii nu întârzie să reacționeze. De multe ori, Ali Sultanul primește și mesaje mai acide, la care nu se poate abține să nu răspundă. Așa cum spune și cântărețul, uneori trebuie să îi mai liniștească pe răuvoitori. Cu toate acestea, are momente în care evită astfel de situații. Așa cum a fost și de data aceasta. A șters postarea cu pricina, deoarece oamenii au început să facă prea mare vâlvă în comentarii.

ADVERTISEMENT

“Mai primesc mesaje răutăcioase în online, dar sunt obișnuit, așa sunt oamenii. Uneori le mai răspund, că trebuie să îi liniștesc. Dacă ei îmi spun vorbe grele, trebuie măcar să le-o mai întorc.

Am primit multe mesaje de la ‘fani’, nu îmi vine acum unul anume în minte, sunt multe. De aceea am și șters postarea respectivă, prea s-au agitat spiritele prin comentarii și nu mai avea rost să dau curs”, a mai declarat Ali Sultanul pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT