Life

Rețeta cu care Andreea Esca face senzație: “Foarte simplă și bună”

Rețeta foarte simplă și bună cu care Andreea Esca face furori pe Instagram. Prezentatoarea Știrilor Protv a captat atenția tuturor fanilor.
31.01.2024 | 19:50
Reteta cu care Andreea Esca face senzatie Foarte simpla si buna
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a făcut poftă fanilor, la începutul acestei săptămâni, cu o rețetă foarte simplă, rapidă și extrem de bună. Îndrăgita prezentatoare de la Știrile Protv a detaliat cum a preparat totul, pas cu pas.

Rețeta de tartă cu roșii a Andreei Esca. O vei savura din plin

Când nu este pe micile ecrane, Andreea Esca petrece timp în bucătărie. O demonstrează chiar ea, printr-o postare pe contul său de Instagram, în care le-a arătat admiratorilor cum a pregătit celor dragi o tartă cu roșii.

ADVERTISEMENT

Rețeta Andreei Esca nu este deloc dificilă și nu ai nevoie nici de ingrediente sofisticate. Îți trebuie în primul rând câteva roșii, pe care le vei tăia felii, aluat din pâine, pentru tartă, muștar, ulei de măsline, busuioc, brânză Emmental, sare și piper.

”Tarta cu rosii 🍅 Am facut si mi-a placut:) Foarte simpla si buna! Reteta pentru o tarta: 4 rosii mari, aluat de tarta( foietaj), 150 gr Emmental, 3 linguri mustar, ulei de masline, busuioc, sare piper. La 200 grade cuptorul, 30 de minute! Gataaaa! Ps. Desigur si forma de tarte. Cum faceti exact, vedeti in filmuletele de mai sus! Pofta buna❤️”, a detaliat Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Dacă dispui de toate ingredientele enumerate, mai departe ai nevoie de o tigaie de copt, rotundă, întinde aluatul, iar pe mijloc îi vei face niște găuri cu o furculiță. Următorul pas presupune întinderea muștarului și apoi așezarea feliilor de Emmental.

Ulterior, peste brânză vei pune și feliile de roșii, pe care le vei asezona cu sare, piper, ulei de măsline și busuioc. Tarta se va introduce la cuptorul preîncălzit la 200 de grade. Timpul necesar pentru a se coace este de jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, lăudată de fani

Laudele din partea fanilor pentru Andreea Esca nu au întârziat să apară. ”Și frumoasă, și deșteaptă, și amuzanta, da’ și gospodină…să mai zică cineva ca nu sunteți perfectă, că-i dau block”/”Woow, wooow , wow. Felicitări! Super bine arata!Nota 20 +” /”Arata bine, bravo Andreea”, sunt o parte dintre reacții.

Andreea Esca gătește copiilor de la 44 de ani

Chiar dacă se pricepe și în bucătărie, aflați că Andreea Esca (51 ani) nu a gătit până la 44 de ani. Se baza pe mama sa, dar într-o zi a realizat că Aris și Alexia, copiii săi, trebuie să aibă astfel de amintiri cu ea, preparându-le delicii, pentru a le povesti prietenilor sau copiilor lor, când vor avea.

ADVERTISEMENT

” (…) M-am apucat să fac mâncare la 44 de ani. Pentru că ei mai au puţin de stat pe acasă şi vreau să recuperez. Deja aveam de partea mea: tarta cu praz,  tarte tatin, gazpacho şi salată de vinete, dar acum ştiu şi o reţetă genială de pui cu parmezan şi legume pe care mi-a găsit-o Aris pe net şi care a făcut furori în gaşca de adolescenţi care se plimbă prin casă noastră, am învăţat un pilaf genial cu fructe confiate şi migdale şi o prăjitură simpatică, cu ocazia unui concurs între prieteni la care am fost obligată să particip (…), a scris Andreea Esca în revista proprie, Alist Magazine.

ADVERTISEMENT