Life

Rețeta de post Kaufland. Tocăniță de legume ca la bunica. Are gustul din copilărie, costă doar câțiva lei și se face rapid

Rețeta de post Kaufland. Aceasta este tocănița de legume pe care trebuie să o încerci în Postul Paștelui. Costă puțin și este delicioasă!
05.04.2024 | 12:56
Reteta de post Kaufland Tocanita de legume ca la bunica Are gustul din copilarie costa doar cativa lei si se face rapid
Rețeta de post Kaufland. Conține doar legume și condimente, se face repede și este delicioasă! Sursa foto: Unsplash.com
ADVERTISEMENT

Rețeta de post Kaufland. Postul Paștelui continuă, iar ideile de rețete delicioase sunt la mare căutare.  Persoanele care doresc să gătească mâncăruri gustoase și sățioase, care să nu conțină carne, ouă sau lactate, au ocazia să se bucure de o masă copioasă cu ajutorul rețetei de tocăniță de legume ca la bunica! Iată, așadar, cum arată cea mai bună rețetă de tocăniță de legume de la Kaufland!

Cum se face, de fapt, tocănița de legume Kaufland

Când vine vorba despre mâncare gătită și rețete savuroase, tocănița este unul dintre cele mai interesante feluri de mâncare pe care le puteți prepara. Rețetele de tocăniță care conțin carne sunt foarte populare, însă nici în perioada Postului nu este nevoie să vă lipsiți de acest preparat.  Asta deoarece aveți posibilitatea să gătiți o variantă bazată exclusiv pe legume.

ADVERTISEMENT

În acest mod, evitați să mâncați de dulce în Postul Paștelui și vă puteți bucura și de o mâncare deosebit de hrănitoare și gustoasă. Rețeta conține nu doar legume precum cartofi, dovlecei, ardei grași sau morcovi, ci și usturoi, sare și piper. Gustul este, deci, cu adevărat uimitor! Plus că prepararea durează maximum 60 de minute. Așadar, haideți să descoperim cum se prepară această tocăniță!

Ce ingrediente să folosești pentru tocănița de legume

  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 6 roșii
  • 4 căței de usturoi
  • 150 ml suc de roșii
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare
ADVERTISEMENT

Cum se prepară tocănița de legume după rețeta Kaufland

Primul pas pe care trebuie să îl urmați este să achiziționați ingredientele, pe care le găsiți inclusiv în magazinele Kaufland. Apoi, legumele se spală și se taie cubulețe sau felii. Felul în care tăiați legumele depinde de preferințele dumneavoastră.

În cazul roșiilor, acestea pot fi lăsate întregi. Este recomandat să le decojiți și să le opăriți în apă fiartă ulterior. Apoi, se pune uleiul la încins într-o cratiță. Se adaugă peste el legumele, cu excepția roșiilor, dar și usturoiul pisat.

ADVERTISEMENT

Urmează să adăugați sare și piper, iar apoi se toarnă sucul de roșii. Toate aceste ingrediente se fierb la foc mic, până când legumele s-au înmuiat. Apoi, se adaugă și roșiile și se oprește focul.

Adăugați tocănița la cuptor, pentru 30 de minute, iar apoi puteți asezona cu alte condimente, după gust. Aceștia sunt toți pașii pe care trebuie să îi urmați, pentru a vă putea bucura de această tocăniță după rețeta ca la bunica acasă! Poftă bună!

ADVERTISEMENT