Life

Localitatea din România în care se deschide un nou Kaufland. S-au creat și zeci de locuri de muncă pentru cei din zonă

Un nou magazin Kaufland se va inaugura, mâine, într-o localitate din România. Este unitatea comercială cu numărul 174 de la noi din țară.
14.02.2024 | 21:43
Localitatea din Romania in care se deschide un nou Kaufland Sau creat si zeci de locuri de munca pentru cei din zona
Mâine, 15 februarie, se deschide un nou Kaufland în Vișeul de Sus. Sursa foto: Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

Kaufland este unul dintre supermarketurile preferate de români. De când a intrat pe piața din România, Kaufland a fost într-o continuă expansiune. Așa se face că anul 2024 vine cu vești bune pentru românii dintr-o localitate care, până acum, nu aveau un astfel de magazin în zonă.

Un nou magazin Kaufland se va deschide mâine, în România

Kaufland se află în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba de cumpărături. Cu oferte zilnice de nerefuzat, nu este de mirare că lanțul de supermarketuri plănuiește să se extindă în mod constant.

ADVERTISEMENT

Anul 2024 vine cu o veste bună locuitorii unei localități din România. Începând de mâine, 15 februarie, Kaufland va deschide un nou magazin. Supermarketul îi va aștepta pe toți cei din zonă cu mii de produse la prețuri imbatabile.

Odată cu deschiderea magazinului de mâine, Kaufland va ajunge la unitatea comercială cu numărul 174 de pe teritoriul României. Încasările supermarketului se mențin la cote înalte, ceea ce îl face să fie, din nou, lider pe piața de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Așa cum a promis încă de a intrat la noi pe piață, Kaufland continuă să se extindă și încearcă să fie prezent în toate zonele din țară. Așa se face că mâine, 15 februarie, va fi inaugurat un nou magazin în Vișeul de Sus, județul Maramureș.

Kaufland a creat 70 de locuri de muncă pentru localnicii din Vișeul de Sus

Locuitorii din Vișeul de Sus vor avea la dispoziție o varietate de produse. Însă, deschiderea noului Kaufland reprezintă un imbold pentru economia localității.

ADVERTISEMENT

Odată cu noul magazin din localitate, cel puțin 70 de persoane și-au găsit un loc de muncă aproape de casă. Este un pas foarte important, mai ales având în vedere situația de pe piața locurilor de muncă din prezent.

Noul magazin Kaufland va pune la dispoziția clienților 228 de locuri de parcare, precum și 3.000 de mp dedicați spațiului de vânzare. În prima zi, la deschidere, locuitorii din Vișeul de Sus vor găsi foarte multe oferte cărora le vor rezista cu greu.

ADVERTISEMENT

Schwartz Grup nu deține supremația doar în România, ci și în Europa de Est. Anul trecut, după ce a tras linie, grupul german a ajuns la concluzia că cifrele arată foarte bine pentru ei.

În total, la nivelul întregii Europa, Kaufland are 575.000 de mii de angajați și peste 13.000 de magazine deschise. Odată cu deschiderea magazinului din Vișeul de Sus, Kaufland nu va face decât să își consolideze poziția de lider și pe piața din România.

ADVERTISEMENT
Tags: