Life

Rețeta de supă cremă a Simonei Gherghe. Secretul care o face cu adevărat delicioasă: „O minunăție”

Simona Gherghe a împărtășit cu publicul rețeta sa de supă cremă roșii. La ce detaliu este vedeta atentă atunci când o prepară.
07.09.2023 | 10:10
Reteta de supa crema a Simonei Gherghe Secretul care o face cu adevarat delicioasa O minunatie
Simona Gherghe și-a dezvăluit rețeta de supă cremă de roșii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Supa cremă de roșii este delicioasă și are multe beneficii pentru sănătate, iar acest lucru îl știe și Simona Gherghe, care o prepară adesea pentru familia ei. Prezentatoarea de la Mireasă și-a dezvăluit rețeta și a spus care este secretul pentru a ieși delicioasă.

Rețeta de supă cremă de roșii pe care o urmează Simona Gherghe

Supa cremă este un adevărat deliciu indiferent că este de legume, de dovleac sau de ciuperci. De aceeași părere este și Simona Gherghe, care le gătește celor dragi supă cremă de roșii. Acest preparat a cucerit-o pe prezentatoarea de la Mireasa încă de la prima încercare.

ADVERTISEMENT

Felul de mâncare vine la pachet cu o mulțime de beneficii pentru sănătate, având în vedere că roșiile sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, iar cercetătorii au dezvăluit că aceste substanțe țin la distanță mai multe afecțiuni.

Simona Gherghe a gătit supa cremă după o rețetă pe care a găsit-o în mediul online, iar familia sa o adoră. Încântată de cât de ușor se prepară și cât de gustoasă este, vedeta și-a împărtășit trucurile cu urmăritorii săi din mediul online.

ADVERTISEMENT

„Ah, supa asta! Mi-ați cerut rețeta. Am găsit-o pe Instagram, e populară în perioada asta. Ai mei o adoră!”, a povestit Simona Gherghe pe Instagram. Tot aici, moderatoarea de la Mireasă a lăsat lista de ingrediente și pașii de preparare.

Secretul care face supa de roșii cu adevărat gustoasă

Astfel, pentru a face supă cremă de roșii ca cea preferată de Simona Gherghe sunt necesare: 1 kg de roșii, 1 ardei capia mare, o ceapă roșie, o căpățână de usturoi, sare, piper, ulei de măsline.

ADVERTISEMENT

Când toate ingredientele au fost adunate se trece la gătit. Legumele se spală bine și se taie în bucăți potrivite. Toate sunt așezate într-un vas și puse la cuptor pentru a se pătrunde bine. Se lasă aproximativ 45 de minute.

După ce s-au copt, se pasează cu ajutorul unui blender, proces în timpul căruia se adaugă busuiocul și o linguriță de zahăr brun, pentru a tăia din aciditatea roșiilor. Supa cremă de roșii se poate servi cu crutoane, fie ele făcute în casă sau cumpărate, după cum a spus Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

De asemenea, moderatoarea de la Mireasa a descoperit și secretul pentru o supă cremă de roșii cu un gust cu adevărat deosebit. „Pentru doritori, se adaugă puțin parmezan ras. E un minunăție! Recomand că roșiile să fie foarte bine coapte!”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT