FANATIK îți spune care este secretul pentru cea mai delicioasă, dar și cea mai simplă rețetă de acest fel. Este vorba de un preparat care se va păstra luni întregi în cămară.
Oțetul este ingredientul secret care nu trebuie să lipsească din borcanele cu ardei copți la borcan. Un alt ingredient care poate schimba gustul conservei este și usturoiul, dar totul depinde de fiecare în parte.
De asemenea, ardeii copți în oțet se pot folosi întregi sau tăiați în fâșii, lucru care rămâne la latitudinea fiecărei gospodine.
Ardeii copți, în oțet, sunt perfecți la diferite preparate culinare. Aceștia merg de minune atunci când servești o mâncare de cartofi, fiind garnitura perfectă și la un pilaf cu legume.
În plus, ardeii copți își păstrează aceeași savoare, aromă proaspătă și dulceață chiar și la câteva luni de când au fost puși la borcane.
Un mare plus al conservelor făcute în casă este și faptul că nu conțin conservanți, ci numai ingrediente naturale, care păstrează legumele un timp îndelungat.
Ingrediente necesare pentru ardei copți, în oțet: