Sport

Revenire de senzație la FCSB! Fotbalistul care n-a mai jucat de doi ani, din nou la antrenamente cu echipa: „A dat câteva assisturi”

Mihai Stoica a anunțat o revenire de senzație la FCSB, a fotbalistului care nu a mai jucat de doi din cauza unei accidentări.
20.04.2023 | 22:58
Revenire de senzatie la FCSB Fotbalistul care na mai jucat de doi ani din nou la antrenamente cu echipa A dat cateva assisturi
Fotbalistul care n-a mai jucat de doi ani, a revenit la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Ionuț Panțîru, care a revenit la antrenamentele echipei, acesta fiind accidentat de coechipierul său Adrian Șut în luna aprilie a anului 2021, la un meci dintre FCSB și Sepsi.

Fotbalistul care n-a mai jucat de doi ani, a revenit la FCSB

Mihai Stoica a anunțat că Ionuț Panțîru a revenit la antrenamentele FCSB-ului și că fundașul lateral chiar s-a jucat alături de colegii săi, dând câteva pase decisive, managerul „roș-albaștrilor” precizând că Panțîru este bine în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Nu avem probleme de lot, azi l-am văzut la primul antrenament și pe Panțîru. După 2 ani și un pic! Mai știe fotbal. A revenit astăzi la antrenamente astăzi, s-a băgat și puțin la joc, a dat chiar câteva assisturi, e bine să știți. Cred că a ales greșit să se opereze prima dată în Italia, pentru că după s-a operat din nou și încă o dată.

Daniel Bălan avusese tot așa o perioadă de trei ani în care nu jucase fotbal și Lucian Filip avea un an în care era accidentat, revenea și juca 3-4 meciuri excepționale, după care se accidenta din nou”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani are Ionuț Panțîru

MM Stoica, încântat de Coman, Dawa și Radaslavescu

Mihai Stoica a recunoscut că este încântat de felul în care se pregătesc Florinel Coman, Joyskim Dawa și Eduard Radaslavescu: „Radunovic, Radaslavescu, Octavian, Dawa.

O să îl întreb dacă mă lasă să dau un fragment. Dacă îl vedeți pe Dawa cum lucrează, niște tracțiuni… e Sol Campbell.  Acum, cu Farul, cred că a fost cel mai bun joc al lui”.

ADVERTISEMENT

„E complicat să joci împotriva Farului, împotriva unor jucători rapizi ca Sali sau Mazilu. Alibec cere perfect mingea în profunzime. S-au sincronizat perfect fundașii noștri”, a mai spus MM Stoica.

„A fost o perioadă foarte grea. Sincer, nu mă așteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat. Nu m-am gândit că o să trec vreodată prin asta, pentru că nu am avut niciun fel de operație sau chiar accidentare, până acum.

ADVERTISEMENT

Dar este foarte greu. Sper să trec cât mai repede de ea și să revin pe teren, pentru că mi-e dor să fiu alături de băieți și de echipă. Recuperarea… din ce îmi zice Ovi, merge bine. Și eu mă simt mai bine. Mai am de muncit, nu știu exact cât, dar sper cât mai repede”, spunea Ionuț Panțîru la începutul anului 2022.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Panțîru, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT