Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. A venit oferta pentru „noul” Florinel Coman. E echipă de Europa League! Cât a cerut acum Gigi Becali pentru vedeta FCSB. Video

Florinel Coman are şanse mari să plece în vară de la FCSB. FANATIK a aflat că Sporting Lisabona îl vrea pe atacant, iar Gigi Becali poate face o nouă afacere bănoasă.
18.04.2023 | 12:29
Exclusiv A venit oferta pentru noul Florinel Coman E echipa de Europa League Cat a cerut acum Gigi Becali pentru vedeta FCSB Video
Exclusiv. A venit oferta pentru „noul” Florinel Coman. E echipă de Europa League! Cât a cerut acum Gigi Becali pentru vedeta FCSB. Video
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători din SuperLiga. Atacantul celor de la FCSB a marcat un eurogol cu Farul Constanţa, în victoria 2-1, de pe Arena Naţională. Gigi Becali poate da o nouă lovitură în mercato.

A venit oferta pentru „noul” Florinel Coman! Șanse mari să plece la vară de la FCSB

Horia Ivanovici a dezvăluit în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că Florinel Coman are ofertă de la Sporting Lisabona. Lusitanii l-au vrut şi în 2020, dar acum vor să îl transfere neapărat:

ADVERTISEMENT

“Florinel Coman are şanse mari să plece în vară la Sporting Lisabona. În 2020, ofertă de 9 milioane de euro. Gigi Becali a vrut 11 milioane şi a căzut mutarea. Portughezii au revenit în forţă şi vor să îl ia în vară neapărat.

Oferta este foarte serioasă. Au fost scouteri în tribună la meciul cu Farul Constanţa. Eu cred că îl vinde pe Florinel Coman în vară”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Gigi Becali vrea 6-7 milioane de euro pentru transfer!

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali ar fi de acord să îl vândă pe Florinel Coman pe 6-7 milioane de euro în acest moment. Şi atacantul vrea să prindă un transfer în străinătate şi multă lume susţine că acum este momentul oportun.

Victor Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că este convins că va continua evoluţiile bune. Impresarul a dezvăluit că la meciul dintre FCSB şi Farul Constanţa au venit mulţi scouteri:

ADVERTISEMENT

“Este încrezător în forţa şi valoarea lui. Este important să crezi în tine, un lucru foarte bun. Are un psihic foarte puternic. Un copil schimbă viaţa unei familii. Şi-a găsit liniştea. 

Victor Becali: “Au fost mulţi scouteri la meci”

Este într-un moment foarte bun al carierei şi cred că va continua aşa. Joacă foarte bine. Este posibil să fi revenit interesul celor de la Sporting Lisabona. Au fost mulţi scouteri la meci.

ADVERTISEMENT

Şi care se văd şi care nu se văd. Vin din Anglia, Germania şi unii nu vor să se vadă”, a spus Victor Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT