Sport

Revenire importantă la FCSB pentru returul cu Nordsjaelland: „Nu mai are probleme, poate juca!”

Elias Charalambous a vorbit înaintea returului dintre FCSB și Nordsjaelland, fiind bucuros de revenirea lui Alexandru Băluță.
16.08.2023 | 20:35
Revenire importanta la FCSB pentru returul cu Nordsjaelland Nu mai are probleme poate juca
Revenire importantă la FCSB pentru returul cu Nordsjaelland. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României a spus că are un plan pregătit împotriva danezilor, mai ales că Alex Băluță a revenit și va putea juca, însă a mai spus că nu este o tragedie dacă FCSB nu obține calificarea.

Revenire importantă la FCSB pentru returul cu Nordsjaelland

Elias Charalambous a vorbit despre meciul dintre Nordsjaelland și FCSB, anunțând că Alex Băluță a revenit și că va putea fi utilizat: „Am avut mai mult timp să ne relaxăm, să stăm, să îi pregătim pe jucători și cred că este un avantaj pentru mâine.

ADVERTISEMENT

Doar Ngezana are probleme cu viza, în rest pot să joace toți fotbaliștii. Băluță poate să joace, și-a revenit, nu mai are probleme, este foarte bine”.

„Cum am spus săptămâna trecută, meciul se va decide la retur. Meciurile devin din ce în ce mai grele, mai ales când joci în deplasare. Am venit aici să suferim, am venit să ne ținem tare, nu am venit doar să jucăm, pentru că obiectivul nostru este să ne calificăm.

ADVERTISEMENT

Băieții sunt pregătiți, sunt motivați și eu împreună cu staff-ul meu am încercat să îi ținem într-o condiție cât mai bună pentru jucători și îi simțim pregătiți. Mâine o să ne agățăm de toate șansele pe care le avem”, a mai spus Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

„Avem planul nostru!”

„Avem planul nostru, avem strategia noastră, va fi greu, dar în astfel de meciuri trebuie să suferi și noi vrem să trecem mai departe în runda următoare.

ADVERTISEMENT

Nu ne bucurăm că jucăm pe sintetic, dar nu există scuze, trebuie să ne adaptăm la orice fel de condiții, așa este în fotbal, nu vor fi scuze pe tema gazonului.

Nordsjaelland e o echipă căreia îi place să țină de minge, avem planul nostru pentru ei, credem că am ales cel mai bun plan pentru mâine și vom da totul pentru a trece mai departe”, a continuat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

„Avem și noi un atac bun, așa că trebuie și ei să se apere. Două echipe de calitate se întâlnesc și amândouă pot să înscrie oricând. Avem și noi puncte slabe, la fel și ei, dar vrem să profităm de toate șansele.

Trebuie să fim concentrați încă din primul minut, avem experiență europeană, chiar și jucătorii tineri sunt jucători de națională, deci trebuie să fim pregăiți la maximum.

Fanii au arătat din nou că sunt alături de echipă, sunt bucuros că o să fie alături de noi și mâine și sunt sigur că jucătorii o să-i facă fericiți.

Eu sunt liniștit, mi-aș dori să ne calificăm, dar avem multe meciuri până la grupe, așa că mai e de muncă. Nu e o tragedie să nu te califici, e fotbal, nu trebuie să faci înmormântare când pierzi și nuntă când câștigi.

Domnul Becali vrea să câștigăm campionatul, dar cred că este un meci important pentru club, pentru jucători, cred că în orice competiție în care jucăm, obiectivul este să câștigăm”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 1,60 pentru „x solist sau sub 2,5 goluri” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților