Sport

FCSB se întoarce pe Național Arena la meciul cu Poli Iași. Casele de bilete, deschise până la ora meciului

FCSB revine pe Arena Națională la meciul împotriva nou-promovatei Poli Iași. Prețurile biletelor și programul caselor. Detaliii de ultimă oră.
20.08.2023 | 11:42
FCSB se intoarce pe National Arena la meciul cu Poli Iasi Casele de bilete deschise pana la ora meciului
FCSB se întoarce pe Național Arena după 3 luni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-08-2023
08:48

Ultimele detalii despre FCSB - Poli Iași

FCSB a anunțat pe pagina oficială de Facebook că biletele sunt pentru partida cu Poli Iași vor fi disponibile până la ora de start a meciului: „#Superliga #Etapa6 #FCSBPoli. Casele de bilete de la Arena Națională vor fi deschise până la 21:30. Tichetele sunt disponibile și pe www.bilete-fcsb.ro până la 19:00”.


În plus, porțile de acces de pe Arena Națională se vor deschide cu două ore înainte de meci: „Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 19:30. Vă așteptăm alături de noi!”. 

FCSB a luat decizia să revină pe cel mai mare stadion din România după meciul din Danemarca. Astfel, vicecampioana României va juca primul meci pe Arenă împotriva lui Poli Iași.

FCSB – Poli Iași se joacă pe Național Arena. Anunț oficial

Meciul din etapa a 6-a a SuperLiga dintre FCSB și Politehnica Iași se va juca pe Arena Națională, după ce stadionul a fost închis pentru Festivalul Comic Con 2023. FCSB a anunțat deja oficial la LPF unde va disputa partidă.

ADVERTISEMENT

Este astfel primul meci al vicecampioanei României pe stadionul de 55.000 de locuri în acest sezon. FCSB nu a mai jucat pe Arena Națională din ultima etapă a sezonului trecut, când a pierdut cu 1-5 cu Rapid.

Clubul a făcut deja anunțul oficial pentru suporteri: „Bilete online pentru FCSB – Poli Iași! FCSB anunță că a pus în vânzare, online, biletele pentru partida cu Politehnica Iași, contând pentru a șasea etapă a Superligii, care se va disputa duminică, începând cu 21:30, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri: VIP 1 – 100 LEI
VIP 2 – 75 LEI, VIP 3 – 60 LEI, TRIBUNĂ 2 – 30 LEI, PELUZĂ – 15 LEI”.

FCSB, informații importante pentru fanii care vor să fie pe stadion la meciul cu Poli Iași. Programul caselor de bilete

FCSB a venit în sprijinul fanilor cu toate detaliile: „Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet). E-ticketele pot fi achiziționate până duminică, 20 august, la ora 19:00”.

ADVERTISEMENT

A fost anunțat și intervalul orar în care fanii își pot procura tichetele: „Casele de bilete vor fi deschise conform următorului program: SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST – 11:00 – 19:00 – Bulevardul Basarabia, DUMINICĂ, 20 AUGUST – 11:00 – 21:30 – Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu”.

Alte informații importante anunțate: „De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională: 1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

ADVERTISEMENT

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de la Arena Națională. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului. Vă așteptăm alături de noi!”, a mai transmis FCSB într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook.


  • Cota BETANO pentru FCSB: este 1,40 pentru „1 solist” la meciul Nordsjaelland – FCSB

ADVERTISEMENT