Life

Revenire spectaculoasă la Puterea dragostei! Nicos s-a întors în casă! Ce o așteaptă pe Aya

02.12.2020 | 10:58
Revenire spectaculoasa la Puterea dragostei Nicos sa intors in casa Ce o asteapta pe Aya
ADVERTISEMENT

Nicos s-a reîntors în casa Puterea dragostei, așa cum a promis după ce a plecat pentru câteva probleme personale, chiar unele medicale. 

Fostul iubit al Ayei a decis să își mai acorde o șansă la iubire, iar telespectatorii sunt foarte curioși cum va decurge acum relația cu Aya, căci tânăra s-a reorientat destul de repede către alți băieți, ba chiar a tatonat terenul cu Cristi Marinescu, dușmanul de moarte al lui Nicos.

ADVERTISEMENT

Nicos s-a întors de o săptămână în Istanbul și a început deja filmările, iar imaginile cu intrarea fostului concurent vor ajunge ceva mai târziu pe micile ecrane.

Nicos s-a întors la Puterea dragostei acum o săptămână

„A fost o surpriză pentru toată lumea. Parcă se opera, parcă avea o problemă de sănătate. S-a întors diferit, are scandaluri cu Marinescu. A pus vreo 10-15 kilograme pe el și toată lumea face glume despre el că s-a îngrășat.

ADVERTISEMENT

Va începe circul. E foarte supărat pentru că Aya nu-l mai vrea, pentru că Aya îl place pe Marinescu. Aya și Marinescu se potrivesc mai bine. Cei doi împreună ar avea rezultate mai mari. Ei nu se gândesc la iubire”, au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina pe Youtube.

„Au fost divergențe între Marinescu și Nicos. Se tachinează, dar cred că se vor înțelege ok. Sunt sigură că s-a schimbat Nicos și vrea să fie mai altruist cu colegii. Dacă a venit Nicos, să vină și Akebono, să reintregim echipa, că așa-i frumos”, a povestit Reea.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent trebuia să își opereze nasul

Nicos a plecat de la Puterea dragostei invocând o problemă de sănătate. Fostul concurent trebuia să își facă o operație la nas, însă din cauza pandemiei, medicii l-au tot amânat. Nu se știe dacă a mai reușit să fie supus intervenției chirurgicale, dar din ceea ce povestesc celebrele vloggerițe, concurentul este complet schimbat față de cum îl știu telespectatorii.

Va fi interesant de urmărit cum se va înțelege acum Nicos cu Aya și dacă se va împăca, într-adevăr, cu Marinescu, cel cu care era să se bată la un moment dat.

ADVERTISEMENT