Fotbal intern

Revin accidentaţii la FCSB: Gnohere, Momcilovic şi Man. “Se antrenează 100% cu echipa. Pictează pe teren!”

21.09.2019 | 11:22
Revin accidentatii la FCSB Gnohere Momcilovic si Man Se antreneaza 100 cu echipa Picteaza pe teren

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, a anunțat că mai mulți jucători accidentați au revenit la antrenament și ar putea juca în următoarele meciuri. Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a susținut o conferință de presă înaintea derby-ului cu CFR Cluj și a precizat că atacantul Harlem Gnohere a slăbit considerabil.

Revin accidentaţii la FCSB: ”E posibil să apară în echipă”

”Gnohere e bine, e aproape de greutatea optimă. A muncit mult, a mai slăbit. Sunt sigur că fanii vor veni odată cu revenirea pe Arena Naţională. Avem copii buni care vin din urmă, în caz că Florinel Coman s-ar transfera. Nedelcu şi Filip mai au de recuperat, dar Man s-a antrenat cu noi deja toată săptămâna. E posibil să apară în echipă, uşor, uşor. Momcilovic a făcut 100% cot la cot cu echipa ultimele două antrenamente. Pictează pe teren, dacă l-aţi vedea…”, a anunțat Bogdan Argeș Vintilă despre revenirea jucătorilor accidentați la FCSB.

Atacantul Harlem Gnohere nu a făcuyt parte din lotul FCSB la meciul cu Universitatea Craiova, deoarece nu îndeplinise regula kilogramelor strabilită de Gigi Becali. În ultima săptămână, ”Bizonul” a slăbit trei kilograme, iar FANATIK a aflat că jucătorul ar putea prinde lotul de 18 pentru marele derby cu CFR Cluj. Cu toate acestea, francezul va fi cel mai probabil rezerva lui Ioan Hora.

Marko Momcilovic în timpul unui antrenament la FCSB

Șahtior Donețk își trimite scouterii la FCSB – CFR Cluj

Fundașul Marko Momcilovic nu a mai jucat de mai bine de un an la FCSB, după accidentarea suferită la meciul cu Hajduk Split, dar în ultima perioadă s-a antrenat normal și i-a anunțat pe cei din staful tehnic că nu mai simte dureri și este pregătit pentru revenire. Sârbul are șanse minime să fie în lot pentru întâlnirea cu CFR Cluj, dar ar putea reveni la jocul cu Metaloglobus din 16-imile Cupei României.

Partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 22 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Deși s-a vândut 5.000 de bilete pentru derby, Gigi Becali așteaptă o asistență de 30.000 de spectatori. FANATIK a aflat că la meci vor veni și scouteri ai clubului Șahtior Donețk, care îi vor urmări pe Florinel Coman și Ionuț Vînă.