Fotbal intern

VIDEO. Sănmărtean nu mai este dorit la Al Ittihad! Revine în ţară?

Steaua şi Astra se pregătesc pentru preliminariile Ligii Campionilor, iar oficialii celor două formaţii fac tot posibilul să transfere jucători ce pot face diferenţa....
16.05.2016 | 00:06
VIDEO Sanmartean nu mai este dorit la Al Ittihad Revine in tara
ADVERTISEMENT

Steaua şi Astra se pregătesc pentru preliminariile Ligii Campionilor, iar oficialii celor două formaţii fac tot posibilul să transfere jucători ce pot face diferenţa.

Astfel, şefii celor două echipe ar putea profita de situaţia lui Lucian Sănmărtean şi să dea lovitura pe piaţa transferurilor. Vineri a avut loc ultimul meci din campionatul din Arabia Saudită, iar şansele ca Lucian Sănmărtean să rămînă la Al Ittihad sînt mici. Mijlocaşul a înscris singurul gol al formaţiei sale în meciul cu Al Taawoun, scor 2-1, iar la finalul partidei a postat un mesaj de mulţumire pentru clubul unde a evoluat pînă la finalul sezonului. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MESAJUL LUI SĂNMĂRTEAN.

ADVERTISEMENT

După EURO se decide

Mijlocaşul ce a evoluat pentru Steaua a luat mereu în calcul o viitoare revenire în Liga 1, iar Sănmărtean ar putea să ofere răspunsul final după turneul final din Franţa.

Sănmărtean face parte din lotul provizoriu de 28 de oameni convocaţi pentru cantonamentul naţionalei României din Italia, iar şansele ca el să ajungă pe lista finală pentru EURO sînt mari.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Internaţionalul român ar prefera să continue în zona Golfului, dar nici din Liga 1 nu ar duce lipsă de oferte. Steaua şi Astra sînt dispuse să-i facă o ofertă mijlocaşului ce a evoluat şi pentru FC Vaslui.

Dorit de Astra şi vara trecută

Lucian Sănmărtean cîştigă la Al Ittihad nu mai puţin de 1.000.000 de euro pe sezon, iar mijlocaşul ar trebui să accepte un salariu mult mai mic dacă ar reveni în Liga 1. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei. şi-ar dori să-l antreneze din nou pe Sănmărtean, dar problema rămîne la nivelul salariului pe care Becali şi-l permite să-l ofere. De partea cealaltă, Astra a dorit să-l transfere pe fostul mijlocaş al Stelei şi în vara anului trecut, dar acesta a rămas în Arabia Saudită după ce şefii clubului Al Ittihad au ratat mai multe ţinte.

ADVERTISEMENT

Fanii formaţiei Al Ittihad au ţinut să îi transmită un mesaj lui Sănmărtean şi să-şi ia rămas bun de la fostul mijlocaş al Stelei. (CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MESAJELE SUPORTRERILOR)

400.000 de euro este cota lui Sănmărtean, conform transfermarkt.com

32 de meciuri a jucat Sănmărtean în acest sezon pentru Al Ittihad

8 goluri a înscris Lucian Sănmătean