Sport

A apărut numărul de Sărbători al revistei glossy Fanatik. 116 pagini, faimosul pictorial Reghecampf – Corina, plus poster gratuit Cristiano Ronaldo!

Nu ratați numărul dublu pe decembrie al Fanatik, singura revistă de sport pe hârtie lucioasă din România! 116 pagini Premium, plus poster gratuit cu Cristiano Ronaldo. Interviu exclusiv cu „rechinul” David Popovici.
13.12.2021 | 10:36
A aparut numarul de Sarbatori al revistei glossy Fanatik 116 pagini faimosul pictorial Reghecampf  Corina plus poster gratuit Cristiano Ronaldo
A apărut un nou număr Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă glossy de sport din România! Număr dublu de Sărbători! 116 pagini premium! Plus poster gratuit cu Cristiano Ronaldo!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! De data aceasta o… dublă! 116 pagini glossy, ca să ai ce citi pe îndelete de Sărbători! Plus un poster gratuit cu Cristiano Ronaldo!

A apărut numărul de Sărbători al revistei glossy FANATIK. 116 pagini, faimosul pictorial Reghecampf- Corina, plus poster gratuit Cristiano Ronaldo!

Revista FANATIK pe decembrie te așteaptă la punctele de difuzare ale presei cu 116 pagini de emoții neprefăcute și, mai ales…  neprefabricate, la doar 10 lei!

ADVERTISEMENT

Reportaje emoționante, interviuri cu sufletul „pe masă”, analize minuțioase, editoriale care „ard”, poze rare, umor involuntar (sau nu…) în declarații de tot râsul, pasiunile vedetelor din sport dincolo de teren, „minuni” auto, nimic nu lipsește din noul număr – dublu! – al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe decembrie al revistei glossy FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 116 pagini de lux, la numai 10 lei! Gratuit, poster cu Cristiano Ronaldo!

ADVERTISEMENT

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista glossy FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

Cu ce te poți delecta în acest număr special, dublu, de Sărbători al revistei glossy FANATIK? Greu de spicuit… Sunt 116 pagini premium „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție. FANATIK dublu de Sărbători!

ADVERTISEMENT

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din numărul de Sărbători al revistei FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. 116 pagini premium la numai 10 lei. Plus poster gratuit cu Cristiano Ronaldo!

Surprize, surprize în revista FANATIK, număr special, dublu. Timp să ai de Sărbători să le citești!

  • Interviu-eveniment cu „Rechinul” David Popovici. Fenomenalul nostru înotător de 17 ani a fost declarat „Cel mai bun tânăr sportiv din Europa”. Aflați în exclusivitate din revista glossy FANATIK din decembrie ce se ascunde în spatele extraordinarelor sale curse din bazin, de la programul său zilnic, care începe la o oră la care majoritatea dintre noi dormim încă liniștiți, la cât… câștigă la clubul său, Dinamo!
ADVERTISEMENT

David Popovici in revista Fanatik din decembrie, numar dublu de Sarbatori

  • Pictorial în premieră absolută cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc într-un decor de vis, la Galeria Bitolia. Fotografii inedite, dedicate în exclusivitate cititorilor revistei FANATIK, răspunsuri la întrebări „dificile”, șampanie și lux într-un pictoria de sărbătoare și… Sărbători! Numai în revista glossy FANATIK din decembrie!

Laurentiu Reghecampf in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

  • Athosul lui Gigi Becali. Reportaj de senzație în locul ținut secret – până când l-a descoperit FANATIK ! – de patronul lui FCSB, locul unde vrea să se retragă din viața publică și din… fotbal! Unde este acesta și ce construiește deja Gigi Becali acolo aflați în exclusivitate din revista glosyy FANATIK din decembrie!

Gigi Becali in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

  • Reportaj premium, în exclusivitate, în oaza de liniște din afara Botoșaniului a „Boierului Iftime”. Valeriu Iftime se refugiază din lumea nebună, nebună, nebună a fotbalului într-un decor de basm. La „Casa de vis” – chiar așa se numește conacul cu adevărat boieresc al președintelui de la FC Botoșani – și herghelia sa de la… De unde și cum este acolo, într-o lume de frumos, liniște și relaxare, aflați numai din revista glossy FANATIK din decembrie!

Valeriu Iftime in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

  • Super-interviu cu frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena Sport, blonda deloc… „blondă” Camelia Bălțoi. Ce ritual are înainte să intre „în direct”, ce face când o sună un fotbalist, care sunt mâncarea, băutura, îmbrăcămintea, mașina, concediul, cartea, filmul, dar și echipa preferate, cum trebuie să fie și să arate bărbatul vieții sale, aflați în exclusivitate din revista glossy FANATIK din decembrie!

Camelia Baltoi in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

  • Pasiunea nebună a lui Neymar pentru ceasuri s-a materializat într-o colecție impresionantă, care valorează nu una, ci două, trei… averi! Exact cât și care sunt piesele de rezistență, dar și cu ce firmă celebră colaborează vedeta braziliană, aflați din revista glosyy FANATIK din decembrie!

Neymar in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

  • Casele de vis ale lui Leo Messi. De la „palatele” din Barcelona sau Miami la noua reședință aleasă cu greu la Paris din multitudinea ofertelor de milioane. La propriu! Vedeți în revista glossy FANATIK din decembrie ce a ales câțtigătorul „Balonului de Aur”!

Leo Messi in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

  • Povestea nefardată a „Celui mai înfricoșător om din lume”. Porecla lui Martyn Ford din lumea filmului și a circuitului MMA. Aflați din revista glossy FANATIK care a fost cea mai grea zi din viața sa, care i-a schimbat destinul și cum s-a schimbat radical de atunci încoace.

Martyn Ford in revista Fanatik din decembrie, numar dublu, de Sarbatori

Editoriale de nota 10 într-o revistă glossy de nota 10!

ATENȚIE! Sunt numai câteva dintre articolele pe care ți le oferă numărul de Sărbători al revistei glossy FANATIK în cele 116 pagini premium ale ediției sale din decembrie.

Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunile zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu și Silviu Ghering, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în revista FANATIK de Sărbători!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 116 pagini, 10 lei. Altfel spus, tot…5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr și emoții! Multe emoții! Plus, gratuit, poster cu Cristiano Ronaldo!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Arhiepiscopia Tomisului, trei zile de post pentru ca IPS Teodosie să devină mitropolit
Arhiepiscopia Tomisului, trei zile de post pentru ca IPS Teodosie să devină mitropolit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde